Tuindorp Classic Tour – Culinaire verwennerij voor automobiele fijnproevers
 
Ook in 2016 organiseert Satink Restauraties in samenwerking met Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink in Hengelo de Tuindorp Classic Tour.
De rally, die met behulp van bolletje-pijltje en kaartleessystemen gereden wordt, vindt plaats op zaterdag 28 mei. Gestart wordt vanaf 10:00 uur bij Hotel Restaurant & Grand-Café De Swarte Ruijter in Holten. Het eindpunt van de route is Tuindorphotel ‘t Lansink in Hengelo (Ov.), waar de deelnemers naar verwachting rond 17:30 uur aan zullen komen.
Tuindorp Classic Tour
 
Michelinsterren
Zowel de begin- als de eindlocatie zijn door Michelin beloond met een felbegeerde ster. Daarmee ligt het kunnen van de koks van beide restaurants op hetzelfde hoge niveau als de restauratieprojecten van Satink Restauraties, waar initiatiefnemer Marty Nannen zorg draagt voor de vervaardiging van het plaatwerk.
De deelnemers worden bij ‘t Lansink ontvangen door SVH Meesterkok Lars van Galen.
Tuindorp Classic Tour
 
De route
Vanaf de Holterberg loopt de route via prachtige wegen naar de historische lunchlocatie. De rally is grensoverschrijdend, maar na een korte etappe in Duitsland vervolgen de deelnemers de route richting Hengelo. Overigens niet zonder onderweg diverse proeven -waarvan bij tenminste één snelheid een grote rol speelt- uit te moeten voeren. Verantwoordelijk voor het uitzetten van de rally is Wim te Riet. Als groot liefhebber van fijne stuurmanswegen stippelde hij voor de Tuindorp Classic Tour een route uit die zowel bij de bestuurder als de navigator in de smaak zal vallen.
Tuindorp Classic Tour
 
Inschrijven
Deelnemers aan de Tuindorp Classic Tour kunnen zich inschrijven op www.tuindorpclassictour.nl. De kosten voor deelname bedragen € 375,- per equipe van twee personen. De inschrijving sluit binnenkort en er is plaats voor slechts 25 equipes. Wacht dus niet te lang!
Het arrangement bestaat uit:
– Ontvangst met koffie en een lekkernij bij Hotel Restaurant De Swarte Ruijter
– Lunch op een bijzondere locatie
– Volledig verzorgd diner in Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink
– Routeboek, rallyschildje en overige benodigdheden
– De volgende dag een gratis technische check van uw klassieker bij Satink Restauraties
Overnachten
Deelnemers die willen overnachten in een van de luxe kamers van ‘t Lansink, hebben de mogelijkheid een overnachting inclusief ontbijt à € 99,00 per kamer te boeken. Reserveren kan door te mailen naar info@hotellansink.com onder vermelding van Tuindorp Classic Tour 2016.