Historic Grand Prix Zandvoort

Voor de derde keer vindt in augustus de Historic Grand Prix op Zandvoort plaats. Een evenement waar autominnend Nederland bijzonder trots op mag zijn. Helaas heb ik de vorige editie gemist, en dat is echt zonde.

De Historic Grand Prix Zandvoort heeft pas twee edities achter de rug, maar is desondanks al uitgegroeid tot een evenement met naam en faam in binnen- en buitenland. De Historic Grand Prix Zandvoort 2013 trok bijna 46 duizend toeschouwers en werd door de Historic Motoring Awards genomineerd in de categorie ‘beste race-evenement van het jaar’. Naast de inmiddels bekende historische klassen, komt er in 2014 een spectaculair veld met Groep C bolides naar het duinencircuit. De Historic Grand Prix Zandvoort verheugt zich dit jaar ook op de komst van historische 500 cc Formule 3 auto’s en de Group 5 / DRM Revival, de voorloper van de huidige DTM. Met een totaal van 13 raceklassen, is er in het weekeinde van 29, 30 en 31 augustus 2014 dus drie dagen volop actie op Circuit Park Zandvoort!

Voor de prijs hoef je het niet te laten: Koop je nu een kaartje in de voorverkoop, kost je een dagkaart slechts € 20,- en een kaart voor alle drie de dagen maar € 40,-.

Meer informatie vind je op www.historicgrandprix.nl

Historic Grand Prix Zandvoort 2013 from TAG Media Services on Vimeo.

Vroege-vogel-voordeel: Historic Grand Prix 2014
Getagd op: