Heeft u zondag 09 oktober 2011 al gereserveerd in uw agenda? Dan vindt namelijk de zesde editie van de ZZF Rally plaats. De rally belooft ook dit jaar weer een uniek spektakel te worden, u mag het niet missen! Het Zeldzame Ziekten Fonds en de hoofdsponsors van de rally: UTS, State of Art, Optimix en IWC nodigen u graag uit deel te nemen aan de ZZF Rally 2011.

Voor wie is de ZZF Rally bedoeld?
Wilt u een bijdrage leveren aan een goed doel en bent u een echte autoliefhebber? Dan is de ZZF Rally een evenement dat u niet aan u voorbij kunt laten gaan. Onze rally kenmerkt zich door een informele, gezellige sfeer. De fanatieke coureurs kunnen onder leiding van Gijs van Lennep, ambassadeur van het Zeldzame Ziekten Fonds, aan een uitdagende sportklasse meedoen. Voor de deelnemers die meer ontspanning zoeken, hebben we de toerklasse.

Natuurlijk kunt u, als bedrijf inschrijvingen kopen voor uw relaties. Aan de ZZF Rally doen veel interessante bedrijven mee die u tijdens de verschillende netwerk momenten uitgebreid kunt spreken. Mochten uw relaties niet zelf beschikken over een klassieke of bijzondere auto, dan kunnen wij altijd een auto voor hen regelen.

De opbrengst va

n de ZZF Rally komt geheel ten goede aan onderzoek naar de ziekte van Batten. De ziekte van Batten, is een zeldzame erfelijke stofwisselingsziekte. In Nederland zijn er circa 60 patiënten. De ziekte openbaart zich tussen het 5e en 8e levensjaar door zeer snelle achteruitgang van het gezichtsvermogen leidend tot blindheid. Patiënten overlijden gemiddeld tussen het 20e en 30e levensjaar. Met uw deelname aan de ZZF Rally helpt u mee de ziekte van Batten te verslaan!

Wilt u als klassiekerliefhebber op zondag 9 oktober 2011 het aangename met het nuttige verenigen, dan kunt u zich via dit formulier inschrijven.

Programma
Op 09 oktober zijn we te gast op het Catshuis te Den Haag waar niemand minder dan Mark Rutte, de Minister-president het startsein zal geven. Na de lunch op Rotterdam The Hague Airport maakt u een proefrit op de start- en landingsbaan. We finishen bij het prachtige Louwman Museum te Wassenaar.

09.45 Ontvangst bij het Catshuis te Den Haag
10.15 Welkomstwoord en briefing
10.30 Start ZZF Rally: traject 1
12.00 Lunch op Rotterdam The Hague Airport en testrit op start- en landingsbaan
13.00 Start traject 2
16.00 Finish eerste deelnemer in Wassenaar
17.00 Borrel, prijsuitreiking en mogelijkheid tot bezichtiging van het Louwman Museum
19.00 Afsluiting

zp8497586rq
ZZF Rally strijdt tegen zeldzame ziekten
Getagd op: