Op zaterdag 25 juni 2011 zal de jaarlijkse Midzomerrally van Rotary Club Houten Castellum voor de 6e keer worden gereden. De Midzomer Rotarally wordt jaarlijks georganiseerd door de Rotary Club Houten Castellum die met de opbrengst van de rally haar projecten financiert. Deze projecten zijn voornamelijk gericht op de Houtense jeugd, met speciale aandacht voor “het Kind in Ontwikkeling” , maar ook internationaal.

De opbrengst van de rally zal dit jaar o.a worden gebruikt voor het project Voorschoolse Educatie in Houten, het schooltuinenproject voor basisscholen, een vakantieweek voor Houtense kinderen naar het Vlielandkamp, Rotary Doctors International (www.rotarydoctorsnederland.nl).
De start vindt plaats bij EXPO Houten, er wordt geluncht bij De Colonie in Waardenburg en finish ’s middags op het gezellige Plein in het Oude Dorp van Houten, waar onder muzikale omlijsting de deelnemers zullen arriveren.
De route leidt onder andere door de prachtige omgeving van de Betuwe. Weinig gebruikte wegen, Oudhollandse vergezichten en bloeiende fruitboomgaa

rden bieden deze dag voor bestuurder en navigator zowel schoonheid als voldoende uitdaging. Het parcours van ca. 250 km, dat wordt uitgezet door rallyroutiniers en voormalig kampioenen Fred Hak en Frans Bolder, kan worden afgelegd in een cabrio, klassieker ( bouwjaar t/m 1985) of exotische auto. De rally kent een sport- en tour klasse.
Deelnemers aan deze rally kwamen de afgelopen jaren uit de regio en daarbuiten. Vorig jaar mochten wij 86 deelnemers ontvangen, dit jaar hopen wij de 100 te overschrijden. “Ook dit jaar proberen wij de deelnemers weer een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij hopen deze dag voor onze goede doelen € 10.000,- op te halen.”
Voor een impressie van vorig jaar, zie www.inenom.tv/RondjeHouten/Rotarally/tabid/89/language/nl-NL/Default.aspx

De inschrijving is gestart op: www.rotarally.com

[mappress mapid=”16″]

zp8497586rq
25 juni 2011: 6e editie van de Midzomer Rotarally
Getagd op: