ABC-Rally

De inschrijving voor de 15e ABC-Rally is kort geleden geopend. Het 3e lustrum van de ABC-Rally alweer… time flies.

De gewaardeerde opzet van de rally is gehandhaafd (gescheiden Expert/Sport- en Tour-stages) en ook de Duitsland-stage op 1:100.000-kaarten zal niet ontbreken, net zo min als het typisch ABC-kaartleessysteem Pijlen Gekleurde Wegen. Bij de eerste verkenningen zijn – zeker in Duitsland – weer nieuwe, prachtige wegen “ontdekt” en de ontdekkingsreis is nog niet ten einde…

ABC-Rally

Nieuw is de “night stage” voor de Expertklasse, die vrijdagavond 2 oktober al beginnen aan ‘hun’ ABC-Rally. Oude kaarten, veel TC’s en enkele zeer korte trajecten zorgen voor een pittig begin voor de ‘klasbakken’ van de hoogste klasse.

Diezelfde avond is voor de Sport- en Tourklasse de documentencontrole al geopend én geeft de uitzetter een (sneak) preview van wat u op de rallyzaterdag 3 oktober allemaal kunt verwachten…

 Ook nieuw – en naar onze overtuiging prettig – is dat u bij inschrijving kunt aangeven of u (vrijdag en/of zaterdag) wilt overnachten op het rally-HQ Van der Valk-hotel “Emmen”. Dat werkt totdat de kamers allemaal bezet zijn, dus wilt u hiervan gebruik maken, schrijf dan tijdig in! Voor deelnemers in de Expertklasse worden (ivm de avondetappe) tot 1 juni kamers vrijgehouden in het rally-HQ voor de overnachting van vrijdag op zaterdag. Daarna zijn zij, net als de deelnemers in de andere klassen, afhankelijk van het aantal nog beschikbare kamers.

ABC-Rally

Op 1 mei komt de Deelnemerslijst online te staan. Verder vindt u op de website een ABC-droogrit (systeem Pijlen Gekleurde Wegen), zodat alvast geoefend kan worden voor de ABC-Rally én korting op het inschrijfgeld ‘verdiend’ kan worden.

Kortom: aarzel niet (zéker niet als u vrijdagavond graag in het rally-HQ overnacht, want de inschrijving loopt erg hard) en schrijf snel in voor een uitdagende 15e ABC-Rally. U bent van harte uitgenodigd en welkom!

Ga voor meer informatie en inschrijving naar www.abc-rally-nl.

Foto’s: Niko Bloemendal, Bloemendal fotografie.

 

ABC-Rally volgas naar derde lustrum
Getagd op: