Op zondag 12 juni 2011 organiseert de Lions Club Zandvoort (LiZa) samen met Circuit Park Zandvoort (CPZ) voor de derde maal de Classic Car Morning. Op de Eerste Pinksterdag zullen er op het Zandvoortse circuit weer zo veel mogelijk klassieke auto’s bij elkaar gebracht worden, om aansluitend in een echte parade enkele rondes over het circuit te rijden.

De Lions Club Zandvoort organiseerde in de afgelopen jaren regelmatig evenementen met klassieke auto´s, die telkens op Circuit Park Zandvoort eindigden of plaatsvonden. Veel klassieke autobezitters hebben daaraan meegedaan. De opbrengst van deze prachtige  evenementen gaat altijd in zijn geheel naar het goede doel via de Stichting Lions Helpen Kinderen.

Bezitters van klassieke auto’s kunnen op zondag 12 juni vanaf 8.30 uur met hun klassieke auto op het circuit terecht. Vanaf circa 11.00 uur worden de parade rondes over het circuit gereden.
Daarna is er voor liefhebbers de mogelijkheid om vanaf circa 11.30 uur, tegen betaling, op volle snelheid een aantal rondes over het circuit te rijden. Het evenement eindigt omstreeks 13

.00 uur.

De Classic Car Morning is een uniek evenement. Liefhebbers van klassieke auto’s doen er daarom verstandig aan de ochtend van zondag 12 juni in hun agenda te blokkeren. Voor oldtimer-clubs is de Classic Car Morning een goede gelegenheid om de dag te beginnen en in de middag met een eigen programma te vervolgen. Bezitters van een klassieke auto kunnen zelf meedoen en zich per omgaande inschrijven!

De opbrengst van de Classic Car Morning komt dit jaar ten goede aan de Monique Velzeboer Foundation. Voormalig Olympisch kampioen shorttrack schaatsen Monique Velzeboer raakte zelf na een sportongeval gehandicapt. Na haar revalidatie heeft ze zich toegelegd op fotografie en is ze zich gaan inzetten voor kinderen met een handicap. Zie voor nadere informatie www.moniquevelzeboerfoundation.nl

Deelname aan de Classic Car Morning is mogelijk vanaf € 10,- per auto.

Voor nadere informatie en voor directe inschrijving kan men terecht op de LiZa website: www.lizazandvoort.nl

[mappress mapid=”18″]

zp8497586rq