Langzaam maar zeker komt aan de lange zomer en nazomer een eind en wordt het tijd de klassieker weer voor langere tijd droog en veilig te stallen. Wellicht ook wat onderhoud te plegen, zodat de automobiele trots in het voorjaar weer op commando aanspringt voor de eerste rit van het nieuwe seizoen.

Maar een koude en soms zelfs vochtige garagebox leent zich daar eigenlijk helemaal niet voor. Er is doorgaans geen gelegenheid om de handen te wassen, vaak niet eens elektriciteit, laat staan een toilet.
Om over een brug of deskundig advies wanneer je dat nodig hebt nog maar te zwijgen.

Gelukkig kan in Winterswijk de klassieker nu gestald worden in een mooie droge hal die ooit dienst deed als onderkomen voor de Alfa Romeo dealer en Bitter importeur. De eigenaar van die dealerschappen heeft de hal nu weer -samen met een andere klassiekerliefhebber- gehuurd.

Achter in het pand bevindt zich net als vroeger de werkplaats. Voor in de hal, waar vroeger de nieuwe Alfa’s en Bitters op een koper stonden te wachten, is nu plaats voor de stalling van klassiekers.

Tegen een maandelijks tarief dat net iets hoger ligt dan de huur van een niet geïsoleerde garagebox kan hier uw klassieker of sportauto gestald worden. In overleg kunnen huurders gebruik maken van de werkplaats, die ook voorzien is van een hefbrug.

Geïnteresseerd? Alle benodigde informatie is te vinden op www.classiccarstorage.eu.