Klassiekers op de Koffie - Mei 2015

Klassiekers op de Koffie - Mei 2015

Vandaag viel Klassiekers op de Koffie samen met Running Winterswijk. Combineer twee evenementen met een overijverige parkeerpief-met-geel-hesje, en je hebt helaas een paar teleurgestelde klassiekerliefhebbers die in het weiland moesten parkeren. Hoe we dit volgend jaar kunnen vermijden wordt nog bekeken. Gelukkig konden de meeste deelnemers aan Klassiekers op de Koffie wel op onze vaste stek komen. Die vaste stek dreigt echter wel te klein te worden als het zo doorgaat…

Klassiekers op de Koffie - Mei 2015

Uurtje later
Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Volgende maand hebben we het rijk weer voor ons alleen en zullen er geen horden hardlopers zijn die het Strandbad onveilig maken. Kortom: Business as usual. Wat wél verandert zijn de tijden. We beginnen namelijk vanaf juni om 11:00 uur, zodat degenen die van wat verder weg komen niet midden in de nacht op hoeven te staan en we zelf ook wat meer tijd hebben om wakker te worden.
Op de pagina van Klassiekers op de Koffie hebben we de tijden inmiddels aangepast.

Klassiekers op de Koffie - Mei 2015 - Bitter CD

Winnaar driegangendiner
Rest ons alleen nog de winnaar van het driegangendiner bekend te maken: Dat is de heer Hans Exterkate, die met zijn Bitter CD vanuit Twente naar Winterswijk kwam. Van harte gefeliciteerd!