Veenendaalse Oldtimer Club - Weekend Achterhoek 2015

Van diverse kennissen kreeg ik gisteren de vraag of ik wist of ik wist welk evenement er in Winterswijk plaatsvond, ‘want er waren zoveel mooie klassiekers onderweg’. Tot gisteravond moest ik het antwoord schuldig blijven, want pas na mijn werk kon ik bij hotel de Frerikshof, gewapend met m’n iPhone, de auto’s fotograferen. Het leek wel een beetje op Klassiekers op de Koffie, maar dan zonder koffie.

De Veenendaalse Oldtimer Club rijdt dit weekend een rit door de Achterhoek. De toer wordt dan ook treffend ‘Weekend Achterhoek’ genoemd. Geniet even mee van de tientallen klassiekers die ik gisteren bekeek terwijl de eigenaren binnen waarschijnlijk onder het genot van een hapje en drankje nagenoten van de dag. Het is niet vaak zó mooi op de parkeerplaats van de Frerikshof…