Kasteel Middachten. Foto: Jan Tuinman

Mid8en Classic Tour: maandag 13 juni 2011

Op maandag 13 juni 2011 is het zover: De eerste editie van de “Classic Mid8en Tour” gaat van start vanaf Landgoed Middachten.
Tijdens deze editie bieden de organisatoren de gelegenheid aan liefhebbers van klassieke automobielen om deel te nemen aan een prachtige toertocht over de Posbank en door de zuidelijke Veluwe.
Zonder tijdsdruk zult op de route kunnen genieten van de mooie wegen, de lieflijke dorpjes en de schitterende natuur. Het routetechnische gedeelte van de toertocht is in handen van Bart den Hartog en Nicole Melse.

Classic Mid8en TourLandgoed Middachten / Outdoor Gelderland
De start vindt op Tweede Pinksterdag 's morgens plaats op Landgoed Middachten. Landgoed Middachten is dat weekend tevens het decor van de 7e Outdoor Gelderland met een internationaal paardensportevene

ment en Kasteelfair Middachten. U bent aanwezig tijdens een spannende springproef of geniet van cultureel erfgoed, natuurbeleving en heel veel andere mooie dingen van het leven. Veel stands laten zien wat er vandaag de dag te koop is op het gebied van het interieur, buitenleven, lifestyleartikelen en sieraden. En natuurlijk valt er op culinair gebied het nodige te genieten.

Restaurant Kir Royal
Tijdens de afsluiting van deze dag zult u genieten van het diner in het speciaal voor dit evenement ingerichte restaurant “Kir Royal”. Daar vindt tevens de prijuitreiking plaats.

Deelname
Deelname staat open voor auto's met een bouwjaar t/m 1976. Jongere auto's met een speciaal karakter kunnen worden toegelaten na beoordeling door de organisatie.
Er is plaats voor 50 equipes en in de wandelgangen hebben al zo'n 20 equipes toegzegd! Het inschrijfgeld bedraagt 245 euro per equipe.
U kunt inschrijven via de website www.mid8enclassictour.nl.

[mappress mapid=”21″]

zp8497586rq

1 reactie

  1. Hmm klinkt goed, jammer dat ik te laat ben.. ik ga de website in de gaten houden!

Comments are closed.