Iets nieuws op het gebied van fotografie? Niet echt. Dit soort 3D beelden bestaat al langer. Toch is het met de komst van de Fuji W1 een heel stuk gemakkelijker geworden. De camera heeft namelijk twee lenzen en twee beeldchips. Hiermee kunnen foto’s van 10 megapixels gemaakt worden, maar er kan ook mee gefilmd worden in 3D! Tot nu toe heeft het namelijk helemaal niet zo veel met klassieke auto’s te maken. Gelukkig heeft onze Klassiekerrally-lezer lambo_photo precies dat gedaan wat ons interesseert: 3D-foto’s maken van klassieke auto’s.
Pak je rood-cyaan brilletje er maar bij, of zorg dat je er een krijgt. De effecten zijn de moeite waard!

Met dank aan www.InRodaggio.com

Oud en nieuw: Klassiekers in 3D
Getagd op:    

8 gedachten over “Oud en nieuw: Klassiekers in 3D

 • 25 januari 2010 om 10:44
  Permalink

  aan die foto te zien is de bijwerking van zo,n bril een rare wip-neus ..
  + een haargrens verhoging ..

  wil mezelf s,morgens nog wel in de spiegel durven aankijken ..

 • 24 januari 2010 om 16:19
  Permalink

  hmmm, foto’s worden niet langer meer grotere weergegeven????

 • 24 januari 2010 om 00:24
  Permalink

  Mijn eerste gedachte: Au, mijn arme hoofd en ogen… :mrgreen: Ik kan echt niet tegen dat 3D-gedoe, zo bleek net.

 • 23 januari 2010 om 23:26
  Permalink

  Ik zit er sterk over te denken om me een beetje in 3D te gaan verdiepen…
  Wat zouden jullie van 3D films en foto’s van klassiekerevenementen als Spa Six Hours en dergelijke vinden?

 • 23 januari 2010 om 22:55
  Permalink

  Ik was er van overtuigd dat ik een brilletje had, maar weg had gegooid omdat ik dacht hem nooit meer nodig te hebben. Even een mand rotzooi die ik al veel te lang heb doorgezocht, ik bleek zowaar toch nog een brilletje te hebben! Nadat mijn hersenen en ogen eerst even een minuut bij moesten komen van het effect was het toch wel mooi. Maar mijn hersenen blijven er moeite mee hebben. Ik blijf toch gewoon rood-blauwe plaatjes zien… Misschien moet je om het goed te laten inwerken langer dat brilletje op hebben, maar daar krijg ik koppijn van, dus laat maar even. 😉

 • 23 januari 2010 om 22:16
  Permalink

  Bwhaahah, heb wel een 3d brilletje van de efteing, maar die is niet blauw rood, dus dat werkt niet 🙁

Reacties zijn gesloten.