Magnus Walker

Porsche pakt uit op de Techno Classica

Porsche neemt niet alleen een heel scala aan onderdelen, hun nieuwe olie-lijn en een aantal 911 Turbo’s mee naar de Techno Classicain Essen, maar ook special guest Magnus Walker.

Porsche 911 TurboHet zal dus wel flink druk worden op de 600 vierkante meter grote Porsche stand. Naast het verjaardagsfeestje van de 911 Turbo, die dit jaar 40 wordt, wordt namelijk ook de introductie van een nieuwe lijn motorolie gevierd. Deze motorolie -uiteraard ‘made in Germany’- is speciaal gemaakt voor gebruik in luchtgekoelde boxermotoren.

Porsche motorolie

Porsche BoxsterWanneer er aan onderhoud ‘iets meer’ nodig is dan alleen het verversen van de motorolie, biedt Porsche Classic onderdelen sinds begin van dit jaar ook onderdelen voor de 911, type 996 en de Porsche Boxster, type 986. Vooral bij die laatste denk ik nog niet echt aan uitgebreide restauratieprojecten, maar goed, wat niet is kan nog komen.

Magnus WalkerHoe mooi de Porsche 356 A Speedster die momenteel voor een klant gerestaureerd wordt ook is, de grootste publieksmagneet is denk ik toch wel Magnus Walker. De inmiddels bijna legendarische Porsche liefhebber die met name de 911 op geheel eigen wijze weet aan te passen, zonder zich daarbij iets aan te trekken van ‘wat hoort’. Het spreekt voor zich dat ik ga proberen deze held de hand te schudden en met ‘m op de foto te gaan.

Hou Klassiekerrally.nl in de gaten, want vanaf midden volgende week hopen we massa’s foto’s te gaan plaatsen…