Klassiekers op de Koffie

Klassiekers op de Koffie

Aanstaande zondag 31 mei ligt er voor iedereen die Klassiekers op de Koffie met een klassieke auto of bijzondere moderne (sport)auto bezoekt een gratis routebeschrijving klaar. De beschrijving leidt de automobilist door een van de mooiste stukjes van het Nationaal Landschap Winterswijk, namelijk het Woold.

Tussen essen door, langs bospercelen, hoogveen, akkers, weilanden en oude boerderijen, maakt de deelnemer kennis met dit deel van Winterswijk. Uiteraard is her en der gelegenheid uit te stappen en te voet de omgeving wat beter te leren kennen. Onze tip: Wandel het Wooldse Veen eens in. Een vlonder zorgt voor droge voeten. Geniet van de kwakende kikkers, het wollegras (of de veenpluis, dat weten we niet zeker) en de vele soorten libelles. Of rij een zandweg in en steek de groene grens over…

Begin en eindpunt van de 24 km lange rit is de Strandlodge Winterswijk, het honk van de maandelijkse klassiekermeeting, waar koffie en overheerlijk appel- of ander gebak (samen voor de speciale prijs van slechts € 4,50!) geserveerd worden.

Graag tot zondag 31 mei van 10:00 tot 12:00 uur!