In het weekend van 24, 25 en 26 september 2010 was het circuit van Spa Francorchamps het bij vlagen zeer natte toneel van de F1 Historic en Spa Six Hours Endurance. In de komende video’s geven we een impressie van het weekend, te beginnen met beelden van vrijdag 24 september. De dag waarop de pikorde werd vastgesteld: Qualifying.

Spa Six Hours 2010 video 1: Qualifying
Getagd op:            

13 gedachten over “Spa Six Hours 2010 video 1: Qualifying

 • Pingback:Spa Six Hours 2010 video 2: De zaterdag

 • 3 oktober 2010 om 20:29
  Permalink

  DP214: geweldig hok. Binnenkort interview met Wolfgang. Ik post de link.

 • 3 oktober 2010 om 10:39
  Permalink

  Nice movie.
  dad :mrgreen: :mrgreen:

 • 3 oktober 2010 om 08:18
  Permalink

  wowowowowow .. FoMoCo all over the place .. thanks for the goosebumps ..

 • 2 oktober 2010 om 16:31
  Permalink

  Owww marvellous!! Dat labeltje aan die DP214 is erg handig/leuk/vernieuwend!! πŸ˜€

 • 2 oktober 2010 om 10:58
  Permalink

  BTW, Blur is vanwege Rood. Is 1 van de primaire kleuren in een beeldscherm. Tenminste, in ieder geval in die oude monitors…..

 • 1 oktober 2010 om 14:49
  Permalink

  Juist op het moment dat ik me afvroeg wat het eigenlijk allemaal voor auto’s waren kwam er een labeltje Aston Martin DP214 Replica voorbij schuiven. Grappig. πŸ™‚

  Mooi filmpje Wim, ik zet hem zo nog een keer aan als achtergrondgeluid bij het autobloggen. πŸ˜›

  • 1 oktober 2010 om 15:29
   Permalink

   In filmpje 2 en 3 komt nog veel meer (en mooier) geluid. Maar ik moet nog ‘even’ meer dan 100 subclips maken, bekijken, inkorten en monteren. Kan dus even duren…

   • 2 oktober 2010 om 09:11
    Permalink

    Hey Wim,

    Waarom heb je geen statief gebruikt eigenlijk in de pits. Ik had dat met het eerste filmjes op zolder ook niet, en daarom die expres ook niet geplaatst. Verder moet je er misschien even over nadenken geen kleuren als rood geel groen enpaars en blauw te gebruiken. Voor kleurenblinden (zoals ik deels ben (LONG STORY) ) is het contrast van de letters wazig. of ligt dat niet aan mij. Gaat om het rood namelijk.
    Verder wel een heel leuk filmpje πŸ˜€ Volgende keer nog muziekje eronder?
    En tot slot ben ik wel benieuwd hoe je die tekstballon voor elkaar gekregen heb. Ga ik ook maar eens proberen….

    BTW: Weinig wind zeker? Regend wel hard maar zie tenten amper bewegen. dat was op zandvoort wel anders, waar het storm was….

    Al met al: NICE :mrgreen:

    • 2 oktober 2010 om 09:45
     Permalink

     Ik hou niet zo van het gebruik van een statief. Heb er altijd wel een bij me, maar het beperkt me vaak te veel in m’n bewegingsvrijheid.
     De rode letters zijn onscherp, dat ligt niet aan jou. Waar het wel aan ligt weet ik niet, maar ik denk er wel over om dat voor de DVD (en de vervolgfilmpjes) na te kijken. Moet scherper inderdaad.

     Muziekje er onder? Ben je wel lekker? Luister maar naar de motoren! :mrgreen: πŸ˜‰

     Die tekstballon: Geheim van de smid! Kan in Final Cut Express met een soort tijdlijn en dergelijke πŸ˜‰

     • 2 oktober 2010 om 10:56
      Permalink

      Motoren zijn leuk, maar de muziek brengt sfeer. Zeker ook voor de wat stillere stukken. Maar ieder zijn ding natuurlijk..
      Ja ok, dan vat ik hem al. Tijdlijn heb ik hier ook. Ken Final Cut Pro wel namelijk, ook al heb ik een windows bak. Maar dan heb ik al een idee. Ik ben nu alles eens aan het proberen. Heb al een mooi programma voor menu’s en dergelijke in dvd’s samen met iemand geschreven. DVD drukmachine is ook check (bovenkant 8) ) En ben nu eens verschillende programma’s en effecten aan het bestuderen…. Binnenkort Avid, (hollywood films) ,Pinnacle (spinnoff ervan) en Adobe maar eens proberen. Gebruik nu iig Corel Pro, die ook niet tegen valt….

  • 30 september 2010 om 23:12
   Permalink

   Ik moest ’t wel internationaal houden… Er komt ook een DVD (ja ja!) en de meeste coureurs zijn Britten. De overige coureurs spreken wel Engels, net als wij… πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.