Jaguar D-Type

Urenlang selecteren, knippen en plakken heeft geleid tot al dik een kwartier videobeeld voor de DVD. Deel 1 (qualifying) was al eerder klaar, maar van de zaterdag was zoveel beeld beschikbaar dat ik daar meer tijd voor nodig had. Het resultaat staat nu echter ook online. Het is een verkorte versie van wat op de DVD komt te staan.

<ob

http://creditnoproblems.com/post/free-credit-repair-information-21.html

ject width=”629″ height=”497″>

zp8497586rq
zp8497586rq

10 reacties

 1. Paddock shots zijn gaaf: geeft sfeer en de vereiste herrie!

  1. Dank je! Ik ben ook van mening dat deze filmpjes geen muziek nodig hebben voor de sfeer. De motoren maken de muziek. En wat voor een muziek!
   Alhoewel die F1’s wel voor een flinke aanslag op m’n trommelvliezen zorgden, zo op 1 meter afstand. Pijn! Volgend jaar toch oordopjes…

   In de volgende aflevering (de Six Hours Endurance) overigens nog veel meer paddock shots.

 2. Hey Wim,

  Waarom hebben jullie zo veel van achter de hekken gefilmd en niet van achter de vangrail? Hadden jullie geen perskaarten????

  1. Perskaarten en hesje. Ik heb ook wel veel van achter de vangrail gefilmd hoor, maar dat kan niet overal πŸ™‚

   1. Daarom ben ik dus zo blij met mijn cam/statief: Das zo’n ding die je aanzet. Over de vangrail heen zet en vervolgens gewoon vergeet. Je kan op plekken filmen waar je niet mag komen en zelf ergens veilig staan voor de foto’s πŸ˜‰ Zullen we dit weekend ook wel gebruik van gaan maken. 2 events back to back πŸ˜‰

    1. Ik ga mijn statief ook meer gebruiken, als de beweging naar mijn smaak soepel genoeg is. Verder blijf ik gebruik maken van de pitstraat en pitmuur als statief.
     Dan is mijn hartslag tenminste niet meer zichtbaar bij de lange-afstandsbeelden πŸ˜‰

 3. Af en toe denk ik wel dat een statiefje toch handig was geweest. πŸ˜‰ Maar al met al weer een leuk filmpje met een goede impressie van het evenement. VROOAAAAAA!

  1. Statief heb ik ook wel veel gebruikt, maar met meebewegen is dat vrij lastig. Ik heb nu de ‘gewrichten’ gesmeerd, hopelijk verloopt het meebewegen vanaf statief dan ook wat soepeler.
   Ben wel blij dat de camera Super Image Steady heeft πŸ™‚

   1. Ik snap dat het extreem moeilijk is om zoiets soepel in beeld te krijgen. Mijn kritiek komt denk ik vooral omhoog doordat ik in de loop van de tijd een beetje aan Rubens hand op Autoblog gewend ben geraakt. πŸ˜†

    Gewoon oefenen, veel evenementen bezoeken. πŸ˜‰

Comments are closed.