Het was even wachten, maar daar is hij dan eindelijk: De video van Spettacolo Sportivo op Circuitpark Zandvoort van 29/11/2010. Want natuurlijk zijn mooie foto's een aanwinst, maar het kippevel krijg je met bewegend beeld en geluid. Met in de hoofdrollen:

Alfa Romeo Challenge: Een klasse met alleen maar Alfa's. Veel heel nieuw tot klassiek en alles ertussenin. Deelnemende auto's zijn Guilia's en Giulietta's maar ook de 155, 75, 147, 156 e.a.

HARC: Historische Auto Ren Club voluit. Auto's die mee moegen doen moeten gebouwd zijn voor 31 december 1971. Uiteenlop

How to get your ex back How to win back your ex.

end deelnemersveld, met daarin zowel kleine auto's zoals de Austin Mini en Fiat Abarth 1000 TC, middelgrote auto's zoals de MGA en MGB, tot grote auto's als de Ford Mustang en Falcon. Heel erg divers en heel veel gevechten onderling.

zp8497586rq
Videotime: Spettacolo Sportivo, Alfa Romeo Challenge & HARC Circuitpark Zandvoort 29-11-2010
Getagd op:                    

9 gedachten over “Videotime: Spettacolo Sportivo, Alfa Romeo Challenge & HARC Circuitpark Zandvoort 29-11-2010

 • 13 september 2010 om 20:50
  Permalink

  Ohja, ook leuk om e weten. Ik heb een bullit cam. Gaat dit weekend naar alle waarschijnlijkheid voor het eerst getest worden tijdens een groot evenement :mrgreen:

   • 15 september 2010 om 11:25
    Permalink

    Geen merk. Honky-Tonky-Shit zonder merk. Werkt wel. Is zo groot als een oor ongeveer en heeft een interene batterij van een uur. Daarentegen makkelijk te case-modden tot veel meer. 762×480 filmt het beestje in….

 • 13 september 2010 om 11:04
  Permalink

  Oh, o, o wat is die Marcos lekker!

 • 12 september 2010 om 21:08
  Permalink

  Heel mooi filmpje! 😀

  Commentaar moet er altijd zijn: Aan de ene kant vind ik de dramatische muziek erbij een fantastische combi, aan de andere kant was puur motorgeluid ook wel lekker geweest. Maar misschien had je dan veel last van (wind)ruis ofzo..? En misschien is het een idee om overal dezelfde klassiekerrally-intro te gebruiken. Wim heeft nu zo’n mooie gemaakt. 😛

  • 12 september 2010 om 21:29
   Permalink

   Aangezien ik dit monteer met een totaal ander programma op een windows comp wodt dat lastig denk ik. Bovendien, ik wil dit ook in eigen beheer blijven doen. Windgeruis valt in de meeste shots wel mee. Er zit er maar 1 in waarbij dat zo is en dat hoor je. Verder moet ik eens op mijn gemak gaan bekijken of ik het geruis er niet uit kan krijgen, want denk dat dat met de huidige studio ook wel mogelijk moet zijn. Muziek wilde ik juist eronder hebben, omdat je dan kunt monteren op de muziek. Is wel behoorlijk wat lastiger, omdat je echt te maken hebt met frame voor frame monteren. Overgens heb ik het filmpje zo in elkaar gezet dat motorgeluid nog altijd de boventoon voert. Al met al ben ik wel blij met dit soort comments, aangezien ik dan een beetje een idee krijg wat jullie willen. Kan wel weer een paar driveby’s maken namelijk….?

   BTW: Wie dit keer de muziek goed raad gaat echt door voor de koelkast 😛 Dikke kans dat niemand deze kent. Zelfs de liefhebbers van klassieke muziek niet 😉

   • 12 september 2010 om 23:00
    Permalink

    Oke, helemaal duidelijk. 🙂 Frame voor frame monteren… 😯 Man, sla je niet een beetje door? 😉

    • 13 september 2010 om 08:54
     Permalink

     Frame voor frame is nodig op muziek, om zo de punten goed in te schatten. Gelukkig kan je met goed materiaal een hoop 😉 Dit weekend alweer een nieuwe geschoten, dus die ga ik deze week monteren. Aankomend weekend staat het volgende, en toch wel redelijk unieke event op de lijst! Wordt voor de 2de keer in 12 jaar tijd gehouden (HINT :mrgreen:)

 • 11 september 2010 om 21:35
  Permalink

  Het heeft bloed zweet en tranen gekost maar hij is eindelijk online 😉

  Update: Loodzware dag op de Nurburgring gehad. Was een mooie race van het YTCC, maar erg veel gelopen! Inmiddels alweer de volgende fotosessie en shoot in de maak 😉

Reacties zijn gesloten.