Het is niet echt naast de deur, maar mocht u op zaterdag 8 mei in de buurt van Arendal zijn, dan kunt u een bezoekje brengen aan het Volvo museum. Dat opent op die dag namelijk deuren voor de jaarlijkse ‘Activiteiten Dag’.

De afgelopen 15 jaar is de eerste-klas verzameling van historische Volvo voertuigen gestaag gegroeid, en omvat inmiddels meer dan 100 auto’s vrachtwagens, bussen en bouwvoertuigen, naast een groot aantal boot- en vliegtuigmotoren, technische onderdelen en veel meer dat bijgedragen heeft aan de ontwikkeling van Volvo. Het Volvo museum wordt geleid door AB Volvo en de Volvo Car Corporation, zodat alles wat een Volvo logo (het symbool voor ijzer) draagt, ook vertegenwoordigd is in het 6000 vierkante meter grote museum.

De deuren van het museum openen om 10.00 uur en de feestelijkheden omvatten naast activiteiten voor het hele gezin ook een parade van oude en nieuwe Volvo’s van het museum naar het centrum van Arendal. Ook zullen vele Volvo clubs hun voertuigen tonen, en de ‘Commercial Vehicle Rally’ eindigt bij het museum, na de lunch.

Toegang tot het museum is de hele dag gratis, net als het parkeren.

Volvo museum viert vijftienjarig bestaan
Getagd op:

2 gedachten over “Volvo museum viert vijftienjarig bestaan

Reacties zijn gesloten.