CCG-sfeer

Al 15 jaar een unieke website met het beste klassiekeraanbod van Nederland

Wie op zoek is naar een goede klassieker van een betrouwbare garage, kan nu nog beter terecht bij Classicar Garage. De website (www.classicargarage.nl) die zich al 15 jaar onderscheidt met het beste klassiekeraanbod van Nederland, is volledig vernieuwd. Marc Vorgers, de drijvende kracht achter Classicar Garage, heeft niet alleen de website een eigentijds uiterlijk gegeven, maar ook allerlei nieuwe functies toegevoegd die het zoeken en vinden van een topklassieker nog makkelijker en leuker maken.

capture-01

Met het nieuwe uiterlijk vervult Vorgers een langgekoesterde wens. “De site is nu 15 jaar lang een vast adres voor vele klassiekerliefhebbers in Nederland en buitenland. We bieden het verzamelde aanbod van de beste klassiekergarages van Nederland – samengevat: van professionals, voor liefhebbers. Elke auto wordt vooraf geschouwd en beoordeeld, een aanpak die nog steeds uniek is. Daar past een website bij die helemaal in deze tijd staat.”

capture-02

Het nieuwe Classicar Garage voldoet na het redesign aan de nieuwste maatstaven, aldus Vorgers. “De site ziet er fraai en helder uit, maar is niet puur ontworpen om de schoonheid. De gebruiker moet snel zijn weg kunnen vinden. Zoeken kan op merk, keywords en garage, en daarna op kenmerken als prijs, bouwjaar en laatst toegevoegd. Wat je als vaste bezoeker al kent – bijvoorbeeld de diashow op de homepage – kun je wegklappen. De aparte mobiele versie – natuurlijk met ‘responsive’ design – is zo ontworpen dat hij ’s avonds niet te fel op het netvlies brandt. En vanzelfsprekend is delen via social media mogelijk: van Facebook en Twitter tot Pinterest en Tumblr.”

capture-03

Vorgers heeft de vernieuwing aangegrepen om allerlei nieuwe elementen en functionaliteit toe te voegen. Zoals de rubriek Classentials, een online-magazine boordevol tips en nieuws uit de klassiekerwereld. In de sectie Archief is 15 jaar archiefmateriaal eenvoudig toegankelijk gemaakt, waarbij elke foto nu ook als stockfoto te koop is. Daarnaast is er een sectie Projecten, waarop de aangesloten garages bijzondere restauratieprojecten kunnen laten zien. Alle aangesloten garages hebben bovendien een eigen minisite gekregen, waarop hun eigen aanbod en projecten te zien zijn.

De nieuwe website is te vinden op het vertrouwde adres (www.classicargarage.nl) en staat nu al online. Op de mobiele site (m.classicargarage.nl) is alleen de verkoopcollectie zichtbaar.

capture-04

Over Classicar Garage
Classicar Garage is geen gewone verkoopsite voor klassieke auto’s. Op Classicar Garage staan alleen goede auto’s van gerenommeerde garages. Elke klassieker in de collectie is geschouwd en beoordeeld door Classicar Garage zelf, oordelen die zijn gebaseerd op rijervaring met inmiddels drie- tot vierduizend klassieke sportwagens. Classicar Garage werkt alleen met specialisten waarvan de eigenaar zelf in het bedrijf werkt en die een naam heeft hoog te houden op het gebied van kwaliteit en service. Bij Classicar Garage zijn de volgende partners aangesloten: Altena Classic & Rally Service, Amicale Facel Holland, Classic Cars Friesland, Gina Classics, Imparts Total British Car Service, Lex Classics, Piet Mozes Restorations, Smiths-Veglia Fine Classic Automobiles.

capture-05