Wat doet een auteur van KR.nl op een autoloze zondag? Hetzelfde als altijd natuurlijk, eikeltjes fotograferen in het bos! Maar soms ligt er iets interessants onder die eikels…

Van 15:30 tot 18:00 passeerde de rondrit georganiseerd door de West-Vlaamse Oldtimerclub door onze gemeente! Nu was het ook kermis, dus de aandacht was verspreid, maar voor mij was het alvast duidelijk waarheen te gaan! πŸ™‚
Er stonden dingetjes van de jaren ’20 tot zelfs Fords Cortina! Foto’s en een video zijn het resultaat, veel kijkplezier!

11 reacties

 1. mooie serie! uitgezonderd van de Benzen en de XK niet mijn favoriete klassiekers, maar toch nog zeker mooi

 2. uit de tijd dat een on-nuttig ding als een “hood-ornament” nog pure noodzaak was ..
  man man man wat hou ik van die dingen ..

  die dingen konden zoveel aandacht trekken dat ik serieus in de overtuiging leef dat er auto,s verkocht zijn puur en alleen op het “hood-ornament” ..

  gewoon DE definitie van “liefde op het eerste gezicht” ..

 3. “In 1900 begon FN met de productie van auto’s. Naast elegante limousines maakte het ook sportwagens. Tot de Eerste Wereldoorlog kon F.N. uitstekend mee met de concurrentie, maar men miste de slag daarna. Men besloot zich op motorfietsen en wapens te concentreren.”
  http://nl.wikipedia.org/wiki/FN_(motorfiets)

 4. Author

  Van FN zou ik het niet weten… 😳
  En bedankt John! πŸ˜›

  @ PieterA
  Lekkere foto, hij geeft echt een sfeer weer. πŸ™‚

 5. Die maken nog steeds geweren. πŸ˜› Weinig klassiekers naar mn bek, maar zn mooie XK mag altijd natuurlijk. Heb er een week geleden zelf nog een gezien.
  XK

 6. FN? Die maakten toch ook geweren?

 7. Mooie foto’s en ik mag aannemen dat die FN (made in Belgium) werkelijk super en super zeldzaam is !

 8. Overdag werken ze in de havens van Zeebrugge en Gent, maar ‘s zondags, als de wegen leeg zijn van de grote camions, gaan ze massaal het bos in om met hun klassiekers en oldtimers te tuffen …Jambers !

Comments are closed.