Interclassics Maastricht

IMG_3617

InterClassics & TopMobiel wordt InterClassics Maastricht. Een nieuwe naam voor een gevestigd evenement. Van donderdag 14 t/m zondag 17 januari 2016 beleeft InterClassics haar 23e editie in MECC Maastricht. Thema’s tijdens de 2016-editie in Maastricht zijn 100 jaar BMW en British Royals: Bentley & Rolls Royce.

Eén sterke Europese merknaam
InterClassics timmert internationaal flink aan de weg met in november 2015 de eerste editie van InterClassics Brussels en in januari 2016 een nieuwe editie in Maastricht. Een belangrijke reden voor de naamverandering: één sterke merknaam voor de twee meest gerenommeerde klassieker beurzen van de Benelux.

Interclassics Maastricht

Beursconcept blijft onveranderd
Het concept InterClassics blijft onveranderd. Een hoogkwalitatieve beurs met de nodige aandacht voor aankleding en presentatie. InterClassics biedt de bovenkant van de markt aan op het gebied van autohandel en show. Een klassieke autohandel beurs waar vele auto’s van eigenaar zullen wisselen. Uiteraard worden ook automobilia, onderdelen en aanverwante artikelen te koop aangeboden en vormen de klassieke automobiel clubs een belangrijk onderdeel van de beurs. TopMobiel vormt geen onderdeel van de nieuwe merknaam, maar blijft als exclusief paviljoen op de beursvloer van InterClassics. Met 35.000 m2 beursoppervlakte en 30.000 bezoekers is InterClassics Maastricht het grootste oldtimerevenement van de Benelux met traditioneel veel kopers uit Nederland, België en Duitsland.

BMW, Bentley & Rolls Royce als publiekstrekkers
In samenwerking met BMW Klassieke Autoclub Nederland wordt in Maastricht het hoofdthema 100 jaar BMW gepresenteerd met een uitgebreide en exclusieve collectie klassiekers. Tweede thema is British Royals: Bentley & Rolls Royce. In samenwerking met De Mascotte, Vereniging van Bentley & Rolls Royce eigenaren, wordt de historie van deze unieke Britse klassiekers in beeld gebracht.

Nieuwe website
Gelijktijdig met de nieuwe merknaam wordt ook de nieuwe website www.interclassicsmaastricht.nl gelanceerd met veel ruimte voor beleving voor de bezoeker, waaronder video’s, foto’s en wetenswaardigheden. InterClassics stimuleert bezoekers om entreekaarten online te kopen door het aanbieden van een fikse online korting. Online prijs volwassenen € 16,50. Dagkassa volwassenen € 19,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 14 t/m zondag 17 januari 2016 in MECC Maastricht.