Rotary_Rally_2015_1160x500px_Website1

Op 28 juni aanstaande klinkt het startschot door Burgemeester Alex van Hedel (Brummen) voor de rallytoertocht van Rotary Club Brummen. Onder het motto ‘Rijdt u mee voor een glimlach?’ organiseert de Rotary Club dit evenement voor auto-liefhebbers in samenwerking met het lokale bedrijfsleven. De opbrengst gaat naar het goede doel: Stichting CliniClowns.

Aanmelden is nu mogelijk. Over de Rallytoer Het is de eerste keer dat Rotary Brummen deze rallytoertocht organiseert. De organisatie is volop aan de slag om samen met sponsoren uit het lokale bedrijfsleven en de CliniClowns dit evenement voor het publiek mogelijk te maken. “De omgeving van Brummen en de Achterhoek is prachtig. Tel hier de bezoeken aan gastlocaties uit het bedrijfsleven bij op met eten, drinken en een feestelijk onthaal op Landgoed Wientjesvoort in Vorden met een barbecue, livemuziek en aanwezigheid van de CliniClowns. Het recept voor een dag genieten voor elke autoliefhebber,” aldus Hans van Reen, voorzitter van de Rallytoer commissie van de Rotary Club.

Op deze manier wil de Rotary Club zieke en gehandicapte kinderen een hart onder de riem steken en CliniClowns steunen met hun activiteiten zoals CliniClowns Club. Voor wie Iedereen met een passie voor bijzondere auto’s, kan zich met een equipe inschrijven. Mensen met een Classic Car, cabriolet, youngtimer, sport car: kortom een automobiel met gevoel. Daarnaast vallen er leuke prijzen te winnen als deelnemers hun kleding in stijl met de auto brengen.

Inschrijven via email, via Facebook of via Twitter.
Startgeld: € 95 per Rally-equipe van 2 personen/1 voertuig.
De prijs is inclusief eten/drinken onderweg, de BBQ, muziek en uw bijdrage aan de CliniClowns.

Meer informatie: http://www.rotary.nl/brummenengelenburg.