http://goexback.com/ How to win back your ex

Teams uit zes Europese landen strijden van 17 t/m 19 september 2010 om de Grote Prijs van Daun. Ongeveer 50 teams met twintig verschillende automerken starten op 17 september in Vulkaaneifel stad Daun (D). De organisatie van de RheinlandClassic kreeg ook dit jaar weer het FIVA-A predikaat, dat zo ongeveer gelijk staat aan dat van een wereldkampioenschap. Het is hetzelfde predikaat dat de Mille Miglia in Italië heeft.

Ook telt de rally mee voor de EuroClassicRallye Cup, het Europees kampioenschap van de klassiekersport, de Classic-Rallye-Cup en de ADAC FIVA Historic Cup 2010. In de twee klasses 'Competition' en 'Touring' staat de teams een spannende en mooie route tussen de Vulkaaneifel  en Mendig te wachten. Tijdens de circa 350 km lange rit wacht de teams uit Oostenrijk, België, Luxemburg, Zwitserland, Nederland en Duitsland uiteraard een reeks opgaven, maar de vele toeristische plaatsen onderweg bieden wellicht wat tegenwicht.

De auto's van de deelnemers zijn te bewonderen op de Endertplatz in Cochem, bij het Vulkanbrauhaus in Mendig, bij de Hohen Acht bij de Nürburgring en bij de finish op zaterdagmiddag in de binnenstad van Daun. De zondagetappe voert de teams door de omgeving van Gerolstein en omvat tegen 9 uur een spectaculaire proef op het terrein van de Gerolsteiner Mineralbrunnen aan de Vulkanring.

Helemaal van dichtbij kunnen de liefhebbers de rally op zondagmiddag in Daun beleven. In de binnenstad begint dan de 'Grosse Preis der Stadt Daun', waar alle teams een bijzondere proef af moeten leggen. Aansluitend zullen bij de Lehwaldhalle in Darscheid diverse voertuigen tentoongesteld worden. Vanaf 13.30 uur speelt daar dan ook muziekvereniging Darscheid, en de sportvereniging zorgt voor de koffie.

Meer informatie: www.rheinland-classics.de

zp8497586rq
Internationale rally RheinlandClassic: 17 t/m 19 september 2010
Getagd op: