We schreven al eens eerder over deze prachtige door Pininfarina ontworpen bus. Wayne Carini kocht ‘m op de RM Auctions veiling en bracht ‘m naar de Big Dog Garage. Jay verbaast zich over het voertuig en rijdt er een rondje mee:

Bron: Jay Leno’s Garage

Jay Leno rijdt in de BMC Technical Support Vehicle
Getagd op:

10 gedachten over “Jay Leno rijdt in de BMC Technical Support Vehicle

 • 5 juli 2010 om 09:17
  Permalink

  @Wim – prettige vakantie in Wales gewenst, ik hoef je niet te komen halen,
  mocht de Morris het begeven, ze zullen het heerlijk vinden om die te mogen repareren (hoop natuurlijk niet dat’ie stuk gaat)

 • 4 juli 2010 om 13:00
  Permalink

  Daarom vind ik het ook zo leuk om de Morris te rijden. Dat moderne spul: Het zijn gewone gebruiksvoorwerpen in vergelijking met de klassiekers. Niks mis mee, maar als hobby in mijn ogen minder geschikt.

 • 4 juli 2010 om 11:18
  Permalink

  @Wim, tuurlijk, is gewoon Superstoer om Morris te rijden, ’t is alleen zo verrekte jammer dat alles zo naar elkaar toe is gegroeid, mijn ‘nieuwe’ Alfa brult niet meer maar is stil, is zeer comfortabel en heeft tot op heden geen elektronische of elektrisch nukken, ’t is gewoon een auto geworden. Hij is ook niet supersnel als je hem met de concurrentie vergelijkt, wat is gebleven is het model en het interieur.
  Ok en de remmen en de wegligging, het kreng kan zo hard door bochten heen, dat het bloed uit je hersens wordt geduwd πŸ˜›

 • 4 juli 2010 om 02:13
  Permalink

  Ik vertel nog steeds rustig op feestjes dat ik een Morris rijd hoor πŸ˜‰

 • 3 juli 2010 om 17:38
  Permalink

  Och, toen the British Motor Corporation nog een instituut was en je op feestjes nog rustig kon vertellen dat je een Austin of een Morris had…..zucht.
  De achterkant is duidelijk geinspireerd op de Britse BMC Farina’s, de stiefzusjes van de Lancia Flaminia en de Peugeot 404 met vleugeltjes.

 • 28 juni 2010 om 15:08
  Permalink

  Het levert niet zo’n smeuΓ―g verhaal op, dat ben ik met je eens. Toch vind ik ’t wel een bijzondere bus.
  Zou een erg mooie racetransporter zijn…

 • 28 juni 2010 om 14:54
  Permalink

  tis ook niet meer dan een ouwe bus met wat opsmuk en kleurtjes ..
  totaal on-interessant apparaat ..
  enige bijzondere is dat ie nog niet re-cycled is ..
  (waarschijnlijk omdat er teveel asbest in zit) ..

  als Jay zo,n kwibus van bijv. Morgan in de toko heeft komt ineens alles goed tot zijn recht ..

 • 27 juni 2010 om 17:34
  Permalink

  Dat idee had ik ook. Hij vroeg een beetje te veel voor de hand liggende dingen, alsof hij de eigenaar wilde paaien door hem er wat meer bij te betrekken. Ik denk dat hij al die dingen zelf wel had geweten (met een beetje research) maar dat hij gewoon de eigenaar niet voor jan lul in beeld wilde laten staan. πŸ˜‰ Het komt in ieder geval natuurlijker over als hij zelf alles vertelt.

  Ssst! Nou verpest je de verrassing ook nog voor de mensen die niet op AB kijken… πŸ™„ Ik zou nu heel flauw je reactie aan kunnen passen, maar dat laat ik maar. πŸ˜‰ Het klinkt idd vreemd als je eigen stem wordt opgenomen en afgespeeld, ik denk dat iedereen daar wel eens ervaring mee heeft opgedaan. πŸ˜›

 • 27 juni 2010 om 16:49
  Permalink

  Ik vond dat Jay dit keer wat onnozel overkwam, maar dat kan aan mij liggen.
  Het rijden is natuurlijk een feestje, en dat zie je ook aan ‘m. Big grin! :mrgreen:

  Zelf zal ik in mijn Lotus Elise reportage ook niet veel vertellen, denk ik. Al is het alleen maar omdat ik m’n eigen stem dan zo raar vind klinken πŸ˜›

 • 27 juni 2010 om 16:44
  Permalink

  Dat gepraat over dat ding kan me eigenlijk niet zo boeien, zoals meestal bij Jay. Maar elke keer veer ik weer op als hij wat rondrijdt op de openbare wegen met zo’n bijzonder voertuig. Een auto zien en horen rijden is veel mooier dan erover praten of ze slechts zien staan. Maar dat weet iedereen. πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.