Jay Leno’s 300 SL heeft de eerste fase van de restauratie achter de rug. De ‘barnfind’ Mercedes had geen motor toen hij uit de container gerold werd, maar de techniek is nu helemaal op orde. Ik hoop stiekem dat Jay het daar bij laat. Anders verdwijnt alles wat nu zo bijzonder oogt, en wordt de 300 SL gewoon een van de vele (te) perfect gerestaureerde exemplaren.

And NO, I’m not gonna do a burnout! Geniet er van.

14 reacties

 1. @Christophe: Ik ga maar even hier verder met offtopic-gedoe, aangezien het hier toch al gedaan is.

  Van harte jongen! Geloof me, ik heb gisteren wel aan je gedacht, maar ik heb de hele dag niet achter een computer gezeten (zoals wel vaker de afgelopen tijd ๐Ÿ˜ฎ ), dus ik heb het niet eerder gemeld. Nu echt volwassen, en hopelijk heb je dat rijbewijs snel binnen! ๐Ÿ˜€

  @Chrono: Euhm, doe eerst maar een tijdje een auto van mijn vader, dan misschien een BXje voor een paar honderd. Ik ben een student zonder job (tsja, lui noem je dat) dus zo ruim zit ik niet. ๐Ÿ˜‰

 2. de Sjonnies: Citroen Visa Chrono!!! de jaren 80, 8 Gordini van Citroen!!
  Citrofiel: als je ooit een Chrono scoort wij ( mijn broer en ik ) hebben onderdelen.

 3. @ Citrofiel
  Mjah, proberen idd, maar ‘t is vooral een kwestie van tijd (ik wil dat idd zo vlug mogelijk doen)… :s

 4. Gefeliciteerd Citrofiel, nu nog ff een hete Visa Chrono scoren !
  Of een job dat je met een bestelwagen op pad moet, leer je pas echt rijden !

  Leno heeft er echt verstand van : dit is de moeder van alle Supercars

 5. Danku, danku. ๐Ÿ˜€

  Ik ben erg benieuwd naar mijn verdere ervaringen. De enige auto waarin ik tenslotte gereden heb is nu die verdomde 2003 Ford Mondeo TDCi, jakkiebah. Dan rijdt een Acadiane (de winterse dagelijkse auto van mijn vader, waarmee ik waarschijnlijk het meest zal gaan rijden in den beginne) opeens heel anders, dat weet ik al wel zeker… ๐Ÿ˜‰

 6. Gefeliciteerd Citrofiel! Nu kan je echt beginnen met het leren autorijden!
  Machtig leuk werk, helemaal als je alle rollators, (brom)fietsers en ander medeweggebruikers-gespuis weet te ontwijken.

 7. @Citrofiel ..
  gefiliciteerd boef ..
  en inderdaad .. autorijden is nix meer dan bijna botsingen veroorzaken en aanrijdingen ontwijken ..
  echt waar .. meer is het niet ..

  o,ja .. en op de plaats van bestemming aankomen is ook redelijk van belang ..

 8. In essen stonden een aantal van dit model.

  Kevski en ik vroegen ons af… hoe kom je in de parkeer garage bij je kaartje??
  of erger nog….. bij de drive-in chinees je loempia โ“

  Door het kleine klap raampje lijkt me geen optie ๐Ÿ˜›
  Deur open? ook geen optie met die mooie vleugel deuren ๐Ÿ˜‰

  Ja oke dat zijn natuurlijk hedendaagse problemen, waar toen nog geen probleem mee was, maar toch….

 9. Lol, net op tijd. Jij gaat hem dus gelijk op/na je verjaardag halen? (of iig proberen te halen ๐Ÿ˜ˆ )

 10. Yeah! Dikke gefeliciteerd Citrofiel! ๐Ÿ˜€ Dju ik was bijna eerder (zondag word ik 18 hรฉ ๐Ÿ˜‰ ). ๐Ÿ˜›

 11. Ik ben het helemaal met je eens Wim. Normaal (oftewel: Overgerestaureerd) is het weliswaar een indrukwekkende auto, dat is meer omdat je weet dat hij bijzonder wordt gevonden dan dat hij echt indruk maakt van zichzelf. Maar in deze vorm is hij precies lekker authentiek.

  Off-topic: Moet het even kwijt. Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ Nu rijbewijs regelen en volgende week mag ik mensen overrijden. Oh nee, dat mag net niet. Je mag ze wel bijna overrijden. ๐Ÿ™‚

 12. Normaal vind ik er niet zo veel aan. Maar het karakter druipt gewoon van dit exemplaar af! Geweldig ding…

 13. Zalig wagentje, nรฉt goed gerestaureerd, bijna ratrod kwaliteiten. ๐Ÿ˜›
  Ik vind dat hij er niets meer aan mag veranderen! En ja, de auto rijdt als op rails hรฉ. ๐Ÿ™‚

Comments are closed.