Jay Leno’s 300 SL heeft de eerste fase van de restauratie achter de rug. De ‘barnfind’ Mercedes had geen motor toen hij uit de container gerold werd, maar de techniek is nu helemaal op orde. Ik hoop stiekem dat Jay het daar bij laat. Anders verdwijnt alles wat nu zo bijzonder oogt, en wordt de 300 SL gewoon een van de vele (te) perfect gerestaureerde exemplaren.

And NO, I’m not gonna do a burnout! Geniet er van.

Jay Leno’s speeltjes: Een 300 SL geeft je vleugels!
Getagd op:    

14 gedachten over “Jay Leno’s speeltjes: Een 300 SL geeft je vleugels!

 • 22 februari 2010 om 15:07
  Permalink

  @Christophe: Ik ga maar even hier verder met offtopic-gedoe, aangezien het hier toch al gedaan is.

  Van harte jongen! Geloof me, ik heb gisteren wel aan je gedacht, maar ik heb de hele dag niet achter een computer gezeten (zoals wel vaker de afgelopen tijd ๐Ÿ˜ฎ ), dus ik heb het niet eerder gemeld. Nu echt volwassen, en hopelijk heb je dat rijbewijs snel binnen! ๐Ÿ˜€

  @Chrono: Euhm, doe eerst maar een tijdje een auto van mijn vader, dan misschien een BXje voor een paar honderd. Ik ben een student zonder job (tsja, lui noem je dat) dus zo ruim zit ik niet. ๐Ÿ˜‰

 • 18 februari 2010 om 19:59
  Permalink

  de Sjonnies: Citroen Visa Chrono!!! de jaren 80, 8 Gordini van Citroen!!
  Citrofiel: als je ooit een Chrono scoort wij ( mijn broer en ik ) hebben onderdelen.

 • 18 februari 2010 om 18:29
  Permalink

  @ Citrofiel
  Mjah, proberen idd, maar ’t is vooral een kwestie van tijd (ik wil dat idd zo vlug mogelijk doen)… :s

 • 18 februari 2010 om 09:11
  Permalink

  Gefeliciteerd Citrofiel, nu nog ff een hete Visa Chrono scoren !
  Of een job dat je met een bestelwagen op pad moet, leer je pas echt rijden !

  Leno heeft er echt verstand van : dit is de moeder van alle Supercars

 • 17 februari 2010 om 21:08
  Permalink

  Danku, danku. ๐Ÿ˜€

  Ik ben erg benieuwd naar mijn verdere ervaringen. De enige auto waarin ik tenslotte gereden heb is nu die verdomde 2003 Ford Mondeo TDCi, jakkiebah. Dan rijdt een Acadiane (de winterse dagelijkse auto van mijn vader, waarmee ik waarschijnlijk het meest zal gaan rijden in den beginne) opeens heel anders, dat weet ik al wel zeker… ๐Ÿ˜‰

 • 17 februari 2010 om 20:56
  Permalink

  Gefeliciteerd Citrofiel! Nu kan je echt beginnen met het leren autorijden!
  Machtig leuk werk, helemaal als je alle rollators, (brom)fietsers en ander medeweggebruikers-gespuis weet te ontwijken.

 • 17 februari 2010 om 20:51
  Permalink

  @Citrofiel ..
  gefiliciteerd boef ..
  en inderdaad .. autorijden is nix meer dan bijna botsingen veroorzaken en aanrijdingen ontwijken ..
  echt waar .. meer is het niet ..

  o,ja .. en op de plaats van bestemming aankomen is ook redelijk van belang ..

 • 17 februari 2010 om 20:21
  Permalink

  In essen stonden een aantal van dit model.

  Kevski en ik vroegen ons af… hoe kom je in de parkeer garage bij je kaartje??
  of erger nog….. bij de drive-in chinees je loempia โ“

  Door het kleine klap raampje lijkt me geen optie ๐Ÿ˜›
  Deur open? ook geen optie met die mooie vleugel deuren ๐Ÿ˜‰

  Ja oke dat zijn natuurlijk hedendaagse problemen, waar toen nog geen probleem mee was, maar toch….

 • 17 februari 2010 om 20:15
  Permalink

  Lol, net op tijd. Jij gaat hem dus gelijk op/na je verjaardag halen? (of iig proberen te halen ๐Ÿ˜ˆ )

 • 17 februari 2010 om 20:04
  Permalink

  Yeah! Dikke gefeliciteerd Citrofiel! ๐Ÿ˜€ Dju ik was bijna eerder (zondag word ik 18 hรฉ ๐Ÿ˜‰ ). ๐Ÿ˜›

 • 17 februari 2010 om 16:59
  Permalink

  Ik ben het helemaal met je eens Wim. Normaal (oftewel: Overgerestaureerd) is het weliswaar een indrukwekkende auto, dat is meer omdat je weet dat hij bijzonder wordt gevonden dan dat hij echt indruk maakt van zichzelf. Maar in deze vorm is hij precies lekker authentiek.

  Off-topic: Moet het even kwijt. Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ Nu rijbewijs regelen en volgende week mag ik mensen overrijden. Oh nee, dat mag net niet. Je mag ze wel bijna overrijden. ๐Ÿ™‚

 • 16 februari 2010 om 20:05
  Permalink

  Normaal vind ik er niet zo veel aan. Maar het karakter druipt gewoon van dit exemplaar af! Geweldig ding…

 • 16 februari 2010 om 14:05
  Permalink

  Zalig wagentje, nรฉt goed gerestaureerd, bijna ratrod kwaliteiten. ๐Ÿ˜›
  Ik vind dat hij er niets meer aan mag veranderen! En ja, de auto rijdt als op rails hรฉ. ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten.