Mini S+S Tuning

Wilt u meer weten over het rijden van kaartleesritten en –rallies? Of wilt u zich extra goed voorbereiden op één van de ritten of rallies de komende maanden? Voor de beginnende en minder ervaren kaartleesequipes, wordt er op zaterdag 28 september bij S + S Tuning in Haaksbergen een instructiedag georganiseerd. De instructie wordt gegeven door een ervaren rallynavigator, die de nodige overwinningen en kampioenschappen op zijn naam heeft staan. In één dag krijgt u een duidelijke instructie over kaartlezen, kaarten, reglementen, uitleg van kaartleessystemen en hoe de equipe op elkaar ingespeeld raakt.

Na een korte pauze wordt de theorie in praktijk gebracht met een echte kaartleesrit (echter zonder tijdsdruk en klassement) waarin een aantal gangbare kaartleessystemen worden geoefend. Compleet met routecontroles, controlekaarten etc., net als “in het echt”! Vanzelfsprekend is er na afloop een duidelijke uitleg en toelichting. Een prima voorbereiding voor een geslaagde deelname aan één of meer van de vele rallies en ritten de komende maanden!

Locatie van de instructiedag is S + S Tuning, Industriestraat 79, 7482 EW Haaksbergen, waarvandaan de oefenrit van ca. 60 kilometer ook zal starten.

PROGRAMMA:
• 10.00 Ontvangst met koffie
• 10.30 Instructie deel 1: Kaartlezen algemeen
• 11.30 Instructie deel 2: Uitleg kaartleessystemen
• 12.30 Lunch
• 13.00 Start eerste deelnemer oefenrit
• 15.30 Uitleg oefenrit
• na afloop gelegenheid voor napraten en een drankje

De kosten bedragen € 45,- per equipe van 2 personen; inbegrepen zijn koffie/thee, een broodjeslunch, enkele handige rally-attributen plus een handig naslagwerkje, een duidelijke instructie, de oefenrit met kaarten in kleur en de uitleg.

Om iedereen antwoord op zijn/haar vragen te kunnen geven is er een maximum ingesteld van 30 equipes. De instructiedag gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 10 equipes; u ontvangt hierover tijdig bericht.

AANMELDEN: Aanmelden kan t/m 22 september a.s. Als u deel wilt nemen verzoeken wij u een mailtje te sturen naar rutger.gea@hetnet.nl.
Geeft u hiervoor alstublieft uw beider (bestuurder èn navigator) namen/adressen/telefoonnummer/e-mailadres op!