IMG_7391

Na de Klassiekerrally Winterswijk 2015 komen we langzaam weer terug in het gewone leven. De inschrijving verliep eerst bepaald niet gladjes. We hebben zelfs overwogen om het evenement af te blazen vanwege te weinig aanmeldingen. Gelukkig was dat uiteindelijk niet nodig, want we mochten zondag 27 september bijna 70 equipes bij de Strandlodge verwelkomen! De deelnemers die het verst weg woonden, kwamen uit Zuid-Afrika. De deelnemers die zondag de langste reis maakten kwamen echter uit Tholen. Respect!

IMG_7316

Bedankt!

Dankzij de volgende personen en bedrijven heeft iedereen een prachtige dag gehad: Denes Elsjan, Babette Bennett-Everding, Philip Bennett, Daniël te Riet, Carl Muller, Silke Everding, Bram Loman, Mark Heister, Richard Vaartjes, Riëtte Nijman, Jan Bierling en Heidi te Riet zorgden voor de bezetting van de controleposten, het maken van de foto’s en het uitrekenen van de punten.

Dekalu zorgde voor het printen van de rallystickertjes, Competition 102​ stelde de bbq beschikbaar, Octane Magazine NL​ leverde de tijdschriften, Stichting Kinderthuiszorg​ leverde tassen, notitieblokjes en pennen, Tolkamp Keukeninrichting zorgde er voor dat de routeboeken geprint konden worden, Brood & Banket Nijman​ zorgde voor het heerlijke gebak mét Klassiekerrally logo en de Strandlodge Winterswijk​ nam de catering voor zijn rekening, waarvan we de amuse mochten nuttigen bij de boerderij van Jochem en Jacqueline Kasten. Erling Gierkink leverde de zuigers met drijfstangen (afkomstig uit een Alfa Romeo 75) en Henk te Riet maakte er de mooie trofeeën van. Fantastisch!

Klassiekerrally Winterswijk in gevaar?

Ondanks alle blije gezichten en de vele complimentjes moet ons echter wel iets van het hart. Van diverse personen kregen we berichten over telkens hetzelfde groepje auto’s dat in zeer negatieve zin opviel. Het rijgedrag was absoluut onaanvaardbaar, en zelfs zó, dat de toekomst van de Klassiekerrally er door in gevaar had kunnen komen. Wij -Tom Everding en Wim te Riet- willen niet met dergelijk gedrag geassocieerd worden en accepteren niet dat ons evenement door een heel klein groepje mensen in gevaar gebracht wordt. We zullen passende maatregelen nemen om herhaling van deze excessen te voorkomen.

IMG_7343

Klassiekerrally foto’s!

Toch kijken we alweer vooruit naar volgend jaar. Met geheel nieuwe ideeën, die hopelijk voor een geheel nieuwe ervaring zullen zorgen. Daarover hoort u natuurlijk volgend jaar meer. Tot die tijd genieten we van de vele foto’s die gemaakt zijn! Meer foto’s zijn overigens te bekijken op Flickr.com en onze Facebookpagina!

1 reactie

  1. Iedereen weet dat dit gaat om de rode Ferarri 328, Porsche 997, Fiat 500 ABARTH en de 911.

    Volgende keer maar alles afzetten dan kunnen die “lijpo’s” ook hun gang gaan!

    Mvg,
    Pieter

Comments are closed.