Klassiekers op de Koffie - Mei 2015

In je klassieker of sportauto genieten van het landschap van de Achterhoek en het aangrenzende Duitsland, halverwege de rit op een droomlocatie genieten van een culinaire versnapering, daarna onderweg wel op moeten letten om een opdracht goed uit te voeren en als beloning wederom culinair verwend worden bij de Strandlodge Winterswijk. Dát is de Klassiekerrally Winterswijk.

Klassiekers op de Koffie

Klassiekers op de Koffie

Vorig jaar besloten Tom Everding en Wim te Riet de door deelnemers en toeschouwers geliefde Klassiekerrally Winterswijk voorzichtig nieuw leven in te blazen. De rit was een spin-off van het gezellige maandelijkse klassiekertreffen bij de Strandlodge: Klassiekers op de Koffie. Logisch dus ook dat de rit begon en eindigde op die locatie. Ook dit jaar is het startpunt en de finish weer bij de Strandlodge, eveneens op de laatste zondag van september. In die maand is er dus géén gewone editie van Klassiekers op de Koffie.

IMG_2941

Klassiekerrally Winterswijk ingrediënten

Of er dit jaar een rit zou komen, was lange tijd nog niet zeker. Tot de heren enkele weken geleden de knoop doorhakten: “We doen het!”. Het recept van vorig jaar wordt op sommige punten aangepast, zodat dit jaar weer anders wordt dan vorig jaar. De hoofdingrediënten die in elk geval behouden blijven, zijn de prachtige start- en finishlocatie, de geweldige omgeving, een verrassende pauzelocatie, de opdrachten onderweg en de onvoorstelbaar lekkere culinaire bbq bij de Strandlodge ter afsluiting. De nieuwe ingrediënten blijven nog even geheim, maar zullen zeker in de smaak vallen!

Strandlodge Winterswijk

Aanmelden

Via deze pagina op new.klassiekerrally.nl kunnen deelnemers zich aanmelden. Na ontvangst -en goedkeuring- van hun inschrijving stuurt de organisatie de betaalgegevens. Voor slechts € 49,50 per persoon krijgen de deelnemers aan de Klassiekerrally Winterswijk ‘s morgens voor de start koffie of thee, op de pauzelocatie een amuse en een drankje, bij terugkomst een alcoholvrije cocktail en ter afsluiting van de dag kunnen ze genieten van de culinaire tongstrelers van de bbq. Daarbij zijn ook nog twee drankjes per persoon inbegrepen.

Het spreekt voor zich dat ook het routeboek en de overige benodigdheden bij de prijs inbegrepen zijn. Voor de winnaars van de rally heeft de organisatie leuke prijzen beschikbaar.

Klassiekerrally Winterswijk

Klassiekerrally Winterswijk samengevat

Datum: Zondag 27 september 2015
Locatie: Strandlodge Winterswijk, Badweg 4, Winterswijk
Kosten: € 49,50 per persoon
Aanmelden: Vanaf 10:00 uur
Starten: Vanaf 11:00 uur
Terugkomst: Vanaf ca. 15:00 uur
Aanvang bbq: Vanaf 17:00 uur
Prijsuitreiking: ca. 17:30 uur
Einde: ca. 20:00 uur