Mid8en Classic Tour 2012: twee dagen rallyrijden!

Door de vele enthousiaste reacties van de deelnemers van vorig jaar heeft de organisatie besloten de tour over twee dagen te verrijden, te weten op 2 en 3 juni 2012. Overnacht wordt in het Van der Valk hotel in Duiven.

Ook dit jaar gaat de tour van start vanaf Kasteel Middachten op het gelijknamige landgoed. Liefhebbers van klassieke automobielen kunnen deelnemen aan een prachtige tourtocht over de posbank. Deelname staat open voor auto's met een bouwjaar voor 1975. Eventuele jongere auto's kunnen ter beoordeling van de organisatie toegelaten worden. De technische rally-organisatie is in handen van Bart den Hartog en Nicole Melse-Minnaar.

Op landgoed Middachten vindt tegelijkertijd de

8e editie van Outdoor Gelderland plaats. Een internationaal paardensportevenement gecombineerd met de Kasteelfair Middachten. U bent aanwezig tijdens een spannende springproef of geniet van cultureel erfgoed, natuurbeleving en heel veel andere mooie dingen van het leven. Veel stands laten zien wat er vandaag de dag te koop is op het gebied van interieur, buitenleven, lifestyleartikelen en sieraden. En natuurlijk valt er op culinair gebied het nodige te genieten.

Het inschrijfgeld bedraagt € 650,- per equipe. Inschrijven kan via www.outdoorgelderland.nl, waar ook meer informatie te vinden is.

zp8497586rq

1 reactie

  1. Hallo Nicole en Bart,
    Naar onze mening hadden wij toegezegd voor deze rally per telefoon maar nooit meer iets van jullie gehoord hierover . Staan wij op jullie lijstje of niet ?
    Zo niet, wij willen wel graag !
    Zo ja, wanneer krijgen wij verder informatie?

    Koos en Miriam van Essen , met die rode porsche 911(993)4S

Comments are closed.