Mijn minst onrealistische droomauto. En ik mocht er een middag in sturen: De Lotus Elise 111 Type 49, van het eerste type. Lees het volledige verslag hier, en geniet van de foto’s. De video laat nog even op zich wachten, die moet ik nog monteren.

8 reacties

 1. Mooie foto’s ook. Nog met je oude camera?

 2. Coterie Press is uitgever van het ‘clubblad’ en ook van ‘The Lotus Book’, dat door William Taylor (de uitgever himself) geschreven is.
  Maar ze verkopen ook diverse Lotus accessoires en kledingstukken. Ook rode poloshirts. Over dat poloshirt had ik een mailwisseling met Jo Taylor, de vrouw-van. En van het een kwam het ander 8)

 3. Amerika? 😯 Hoe komen díe hier nou weer terecht? Maar leuk natuurlijk! 😀

 4. Mijn grenzeloze enthousiasme is overigens de Atlantische Oceaan overgestoken. Het artikel gaat gepubliceerd worden in het tweemaandelijkse lijfblad van de Lotus club van Noord-Amerika, ‘ReMarque’. Leuk he?

 5. Ja, dat scheelt wel een beetje. Maar ik wil de Elise absoluut met links stuur hebben. Wil er wel veilig mee kunnen inhalen.
  Een ombouwset kost ongeveer € 1500,- en zeker 40 uur werk, als ik ‘t goed heb begrepen.
  Maar ik heb tijd: Moet toch nog sparen 8)

 6. Hij staat met 34000 mijlen en een verkeerd stuur te koop in GB voor 11000 zachte ponden…….

 7. Ik wens je heel veel kleingeld toe! Ik word bijna ook fan van de Elise door jouw grenzeloze enthousiasme. 😀

Comments are closed.