Klassiekerrally.nl beschikt sinds kort over een nieuwsbrief. Aanmelden is uiteraard gratis, maar kan je wel veel opleveren! En dan hebben we het niet alleen over de voordelen die we nieuwsbrief-abonnees willen gaan bieden, maar ook over het te gekke must-have cadeaupakket dat we in samenwerking met Suixtil Benelux en Meguiar’s Nederland hebben samengesteld.

Over de nieuwsbrief

Door de nieuwsbrief mis je niets meer van wat er op Klassiekerrally.nl plaatsvindt. Zodra de 100 abonnees bereikt zijn, zullen we maximaal 1x per week een nieuwsbrief verzenden met daarin een samenvatting van de geplaatste artikelen, maar ook met exclusieve berichten en voordelen voor de nieuwsbriefabonnees.

Suixtil Touring Bag

Suixtil heeft hun prachtige en handige Touring Bag ter waarde van € 65,- beschikbaar gesteld. Deze tas is gemaakt Navy Blue canvas en voorzien van leren applicaties, een YKK tweewegritssluiting en uiteraard een geborduurd Suixtil logo. De ideale tas om kleine dingen in je klassieker in op te bergen. Het formaat is 40 x 28 x 6 cm.

Suixtil Touring Bag

Meguiar’s

Meguiar’s vult het cadeaupakket aan met hoogwaardige shampoo en vloeibare was, voor het wassen en onderhouden van uw geliefde klassieker (of dagelijkse auto). De Gold Class Shampoo and Conditioner en Gold Class Liquid Wax zijn verpakt in de Meguiar’s Gold Class Wash & Wax Car Care Kit, die je normaal € 34,99 zou kosten.

Meguiar's Gold Class Wash & Wax Car Care Kit

Is dat alles?

Willen jullie dan nóg meer cadeaus!? Nou ja, vragen staat vrij, niet waar? Wanneer we het pakket kunnen uitbreiden met meer leuke, zinvolle en begerenswaardige goodies, zullen we dat op onze Facebookpagina laten weten! Hou die dus in de gaten.

Nieuwsbrief, aanmelden, klaar!

Om dit fantastische cadeaupakket te kunnen winnen, hoef je slechts 1 ding te doen: Je aanmelden op onze nieuwsbrief. En dat kan hieronder:
[wysija_form id=”1″]

Zodra we 100 abonnees hebben, starten we de verloting. Deelname is voorbehouden aan inwoners van Nederland, België en Duitsland. Na bekendmaking van de winnaar zal de prijs uitgereikt worden bij de eerstvolgende editie van Klassiekers op de Koffie bij de Strandlodge in Winterswijk.

Nieuwsbrief actie: Win € 100,- aan cadeau’s!
Getagd op:            

Eén gedachte over “Nieuwsbrief actie: Win € 100,- aan cadeau’s!

  • 21 juni 2015 om 21:23
    Permalink

    Van 23-25 juli vindt in Daun weer het ADAC Eifel Rallye Festival plaats, waar zo’n 150 authentieke voormalige fabrieks-rallywagens aan deelnemen.
    Voor info zie: http://www.eifel-rallye-festival.de

    Iets voor de kalender ?

Reacties zijn gesloten.