Rush movie

Waarschijnlijk heeft elke liefhebber van klassieke formule 1 auto’s de film Rush wel eens gezien. Waarschijnlijk vindt geen van die kijkers het erg om de film nóg eens te zien. Dat kan op 5 september 2015 in Winterswijk. Niet in de bioscoop, maar in de open lucht, vanuit de comfortabele stoel van je auto. Met een zak popcorn en een beker cola binnen handbereik.

Klinkt goed, niet? Maar het wordt nog beter, want vóór de film wordt er een rit door de prachtige omgeving van het Nationaal Landschap Winterswijk gereden. De rit duurt ongeveer twee uur en eindigt bij theater De Storm, waar Culinair Concept Bites & Bubbles voor de deelnemers heeft klaar staan. Na de hapjes en drankjes keren de deelnemers terug naar hun auto om de film Rush te kijken. Als de motoren in de film verstomd zijn, worden de motoren van de auto’s weer gestart voor de laatste etappe van deze happening: De after-party bij Culinair Concept op de Markt in Winterswijk.

Voor wie het nog niet weet: Rush vertelt het (geromantiseerde) verhaal van de rivaliteit tussen vrouwenmagneet James Hunt en koele kikker Niki Lauda. De gelijkenis van de acteurs met de coureurs is bizar goed, net als de racescenes. Kortom: Een film die elke raceliefhebber eigenlijk gezien moet hebben.
Regisseur Ron Howard speelde overigens van 1974 tot en met 1980 in de tv-serie Happy Days. Die serie speelde in de jaren ’50, het tijdperk waarin jukeboxen, Coca Cola, popcorn en drive-in bioscopen vreselijk populair waren. Het cirkeltje is weer rond.

Programma 5 september 2015:
17:00 uur Start van de toerrit (bolletje-pijltje) bij Melse Stables – Driemarkweg 16 – Winterswijk.
19:00 uur Bites & Bubbles bij Theater de Storm in Winterswijk
20:30 uur Drive-in movie “Rush” op de parkeerplaats van de Storm in Winterswijk
Gevolgd door een After-party* bij Culinair Concept in Winterswijk.

Tickets:
Tickets à € 125,- per persoon zijn via deze link te bestellen.

*consumpties afterparty niet inbegrepen

Rush kijken vanuit je luie (auto)stoel
Getagd op: