De trouwe bezoeker zal merken dat er de laatste weken vrij weinig artikelen verschijnen op Klassiekerrally.nl. Dit heeft alles te maken met de DVD die ik aan het maken ben. Elke vrije minuut wordt gestoken in het selecteren en monteren van de videobeelden die ik tijdens het Spa Six Hours weekend heb opgenomen. Uren werk hebben tot nu toe geresulteerd in een klein half uur video, en ik ben nog niet klaar. Maar deel 3 is nu ingekort en geschikt gemaakt voor YouTube. De volledige versie van het Spa Six Hours Endurace videoverslag zal op de DVD verschijnen, maar de verkorte versie kunnen jullie alvast hier bekijken. Hopelijk genieten jullie er van!

zp8497586rq
Spa Six Hours 2010 video 3: De Six Hours Endurance

4 gedachten over “Spa Six Hours 2010 video 3: De Six Hours Endurance

 • 23 oktober 2010 om 10:28
  Permalink

  filmpjes monteren ..

  is jou dan geen enkele vorm van slijpen en lassen vreemd ??

  • 23 oktober 2010 om 16:46
   Permalink

   Nope… Slijpen, lassen, knippen, plakken, ik draai er m’n hand niet voor om 8)

 • 21 oktober 2010 om 13:02
  Permalink

  Eindelijk, weer een deeltje. 😀 Daar gaat flink wat werk in zitten zeg…

  Huh? Moet je daar gewoon in de rij staan bij het tankstation? Ook ter plekke betalen of dat dan weer niet? 😕 Beetje omslachtig en tijdrovend…

  • 23 oktober 2010 om 16:47
   Permalink

   Toch levert ’t een zeer sfeervol plaatje op… Er is plenty actie en ook wel frustratie. Een plaatsgenoot is in z’n 911 zo behoorlijk teruggezakt in ’t klassement, maar wist uiteindelijk toch (in de regen!) nog heel wat plaatsen terug te pakken.

Reacties zijn gesloten.