Klassiekerrally.nl-lezer Joop stuurde ons enkele foto’s van zijn  MG Metro 6R4 tijdens de TAC Rally 2010, die van 8 tot en met 10 april verreden werd. Naast de moderne rallykanonnen doen ook de ‘Slowly Sideways’ deelnemers mee in hun klassieke of youngtimer rallyauto’s. We laten de afbeeldingen verder voor zich spreken, en hopen een keer een foto/videoreportage van de MG Metro 6R4 te kunnen maken!

Websites: www.tacrally.be, www.slowlysideways-gb.co.uk

TAC Rally 2010, Slowly Sideways
Getagd op:    

16 gedachten over “TAC Rally 2010, Slowly Sideways

 • 3 mei 2010 om 20:31
  Permalink

  Ik heb al die tijd ‘mei’ verward met ‘april’, wat inhoudt dat ik kan proberen om alsnog te komen kijken! 😀

 • 15 april 2010 om 13:30
  Permalink

  @ de Sjonnies: Ik blijf me verbazen over de enorme schat aan kennis die jij hebt! Geweldig!

 • 15 april 2010 om 12:11
  Permalink

  Deze Metro 6R4 International is nog steeds legendarisch in Frankrijk omdat dit de wedstrijdwagenis geweest van Didier Auriol in de kleuren van ’33 Export’; een uit Vietnam afkomstige bierbrouwer die naar Frankrijk vertrok nadat de Fransen uit Indochina waren verdreven.
  ’33-Export’zit tegenwoordig onder de Heineken France vlag.
  Echter toen ik in februari jl mannen tegenkwam die voor de honderdste Rally van Monte Carlo het parcours aan het uitzetten waren, werd er door hun baas onmiddellijk een mondelinge uitnodiging gegeven voor de 33-Export Metro om deel te gaan nemen aan het evenement. Deze wagen is nog steeds Hot in Frankrijk en de mannen vonden het geweldig dat deze Metro er überhaupt nog steeds is, in de kleurstelling van toen !

 • 13 april 2010 om 18:52
  Permalink

  @joopie: Ik had het niet tegen jou hoor, hoewel jij het récht hebt om op te scheppen. 🙂 Ik had het tegen Christophe die zijn videokwaliteiten aan het promoten was.

 • 13 april 2010 om 18:46
  Permalink

  hee citrofiel wat bedoel je met opschepperij.

 • 13 april 2010 om 00:42
  Permalink

  Haha! xD Tzou mooi zijn voor alle betrokken partijen! 😀

 • 12 april 2010 om 23:36
  Permalink

  Hmm.. Als we die auto in België krijgen, kan ik mij over de video ontfermen – en kunnen we dit mogelijks wel eens erg mooi opblazen! 😛

 • 12 april 2010 om 19:03
  Permalink

  Lijkt me leuk Joop, maar op de 29e heb ik een bruiloft van m’n broer, en op de 30e waarschijnlijk nog te veel alcohol in mijn bloed…
  Dus we moeten ’t verschuiven naar een volgend evenement, vrees ik. 🙁

 • 12 april 2010 om 18:42
  Permalink

  wim als je een keer langs wil komen kunnen we afspreken de auto staat in de buurt van rotterdam,de dicht bijzijnde evennement is 29/30 mei in rosmalen in en om het autotron ik hoor van je groeten joop.

 • 12 april 2010 om 14:28
  Permalink

  Jep, de UT. Ik doe nu het eerste jaar WB (werktuigbouw). Ben een beetje aan het falen omdat ik, ehm, het te gezellig vind? 😛 Zit nu in de tentamenweken. Morgen weer eentje, dus ik moet nu hard leren. Ik ben er nu erg *kuch* druk mee… Focus, Milan! Focus! 😡

  En tot zover mijn off-topic praatje.

 • 12 april 2010 om 13:11
  Permalink

  Zit je op de UT nu? Daar heb ik ook gezeten…
  … om het UT Nieuws in elkaar te zetten 😉

  Donderdagavonds: Oude Markt. Lekker bij De Kater een biertje drinken 8)
  Lang geleden…

 • 12 april 2010 om 13:07
  Permalink

  That reminds me. Ik moet echt eens een keer naar een rally gaan kijken, dat lijkt me echt leuk. Nu ik meer op het ‘platteland’ zit (Enschede ipv Randstad) is er meer kans om zoiets dichtbij te vinden. *zoekt* Ah, de Twente Rally is 6-7 november. Help me herinneren! 😉 Joop, ben je erbij? 😛

 • Pingback:Tweets die vermelden TAC Rally 2010, Slowly Sideways -- Topsy.com

Reacties zijn gesloten.