Tour de Rac

Elk jaar organiseert Rotaract club Maastricht de Tour de Rac, vertrekkende vanaf het prachtige Chateau Neercanne. Tour de Rac is een auto-oriëntatie tocht waaraan ieder jaar minimaal 65 oldtimers deelnemen.

Tijdens dit evenement verzorgt Rotaract club Maastricht een dagvullend programma, waar de autoliefhebber een heerlijke dag aan zal beleven. Middels het beruchte bol-pijlsysteem volgen de equipes de route en zien zo de mooie plekjes van Maastricht en omstreken. Deelname met een oldtimer is een pre maar absoluut geen must, ook de beginnende rijder mag mee doen aan de tour.

Een leuke bijkomstigheid is dat u met de deelname aan de tour het goede doel “Laat ze maar lachen” steunt! Wilt u zich inschrijven voor de editie van 2015 op zondag 20 september aanstaande? Wat leuk! Inschrijven kan via de website www.rotaractmaastricht.nl of via de facebookpagina Tour de Rac.

Organisator: Rotaract club Maastricht
Datum: Zondag 20 september 2015
Kosten: €47,50 per persoon (minimaal 2 personen per auto)

 

Tour de Rac: Vorstelijk touren voor goed doel
Getagd op:                

Wim te Riet

Vanaf het allereerste begin ben ik mede-organisator van de Klassiekerrally Winterswijk. Ook ben ik oprichter, eigenaar, architect, kantinebeheerder en hoofdredacteur en klusjesman van Klassiekerrally.nl. Ik rij graag in -en sleutel graag aan- klassieke automobielen, maar poetsen is geen hobby van me. Wel neem ik graag de pen -of liever het toetsenbord- ter hand en schrijf over klassiekers. Enkele van mijn artikelen zijn ook gepubliceerd in Klassiek & Techniek.