Citroën SM

Citroën SM

Van heel veel bijzondere auto’s zijn documentaires gemaakt, maar blijkbaar nog niet van de Citroën SM. Dat gemis willen Davied Eliasar en Dirk Besteman op professionele wijze goedmaken. Daarvoor is uiteraard geld nodig. Om die reden zijn ze vrijdag 11 oktober een crowdfunding project gestart op Cinecrowd.nl, waar op het moment van schrijven al ruim € 3430,- is opgehaald. Dat is echter nog niet genoeg, jullie hulp is dus nog hard nodig!

Elk bedrag vanaf € 5,- kan gedoneerd worden, maar vanaf € 10,- staan daar ook prestaties tegenover. Voor dat tientje krijg je bijvoorbeeld een ansichtkaart met persoonlijk bedankje. Tik je € 25,- of meer af, krijg je de DVD met daarop de documentaire. Voor € 50,- krijg je naast de DVD ook nog een digitaal kookboekje met de favoriete recepten van de crew.
Hoe meer je kan missen, hoe meer je in de watten gelegd wordt, tot en met vermelding in de aftiteling en VIP-behandeling compleet met Citroën SM-rit naar de premiere aan toe.

Alle hulp is welkom, en zeg nou eerlijk, deze documentaire wil je toch zien? Gul geven kan op www.cinecrowd.nl/project-s

1 reactie

  1. Update: Het doel is ruimschoots gehaald. De documentaire gaat er komen!

Comments are closed.