In België hoor ik er niet vaak iets van, maar ik weet dat er in Nederland al gauw een klassieker ontbreekt uit iemands garage. Een spijtig voorval dat zich overal wel eens voordoet. Daarom hebben Arnoud, Ard op de Weegh (samen met Kay Hottendorff de auteurs van het boek “Het lot van de slapende schoonheden“) en Herman Brouwer (bekend van zijn sites bugattibuilder.com en bugattiregister.com) de nieuwe website stolenclassiccarregister.com opgericht.

Deze site verleent alle beschikbare info via een slim en simpel systeem aan alle auto- en klassiekersites/-magazines, autoprogramma’s, restauratiebedrijven, garages, veilinghuizen, verzekeringsmaatschappijen, oldtimerclubs, scheepsagenten en elke autoliefhebber met het hart op de goede plaats die zich aanmeldt via de site (door je e-mailadres in te geven). Dus oproep aan alle lezers: een heldendaad is slechts een klik verwijderd! 😛 Voor de geïnteresseerden: een fooi wacht op u in als u de auto terugvindt of de gouden tip geeft.

Oh en hier is een perfect voorbeeld van hoe gesmeerd het internet werkt om gestolen auto’s terug te vinden. Ook wordt er geregeld via sites als Autogespot.com een oproep gedaan om een gestolen auto terug te vinden, maar naar mijn mening is deze nieuwe site veel effectiever. Tevens worden dezelfde sites wel eens gebruikt door autodieven…

Gestolen klassiekers…

3 gedachten over “Gestolen klassiekers…

 • 17 augustus 2009 om 23:51
  Permalink

  Ik heb me aangemeld! Nummertje 120 ben ik. Schiet ook niet op… 🙄

 • 12 juli 2009 om 17:40
  Permalink

  Hihi… Dacht ik ook! 😛 Eigenlijk is het gewoon iemand die z’n Peel P50 verplaatst, of achteruitrijdt.

 • 11 juli 2009 om 18:44
  Permalink

  Een goed initiatief van de heren, waar wij natuurlijk graag aandacht aan schenken.

  (De afbeelding van die Peel past goed bij dit artikel, Christophe!)

Reacties zijn gesloten.