Na Porsche komt nu ook Morgan met een kalender voor 2010. Of eigenlijk twee kalenders in één: aan de ene zijde zijn afbeeldingen van klassieke Morgans afgedrukt, op de andere zijde hedendaagse foto’s. En dat voor het luttele bedrag van £ 17,40, exclusief verzendkosten en VAT (BTW). De afmetingen zijn ongeveer 48 x 33 cm, en bestellen kan hier.

Goede Morgan! Nog een kalender voor 2010
Getagd op:

5 gedachten over “Goede Morgan! Nog een kalender voor 2010

 • 22 oktober 2009 om 19:30
  Permalink

  In enkele Britse auto’s kon ik ook geen aangename zitpositie vinden. Maar wat kan het verrekken! In een TVR 2500M of Jaguar E-type pas ik me graag aan (lees: vouw ik me graag op).
  In een Mazda MX5 (wat ik toch een leuke auto vindt) pas ik echter met de beste wil van de wereld niet… Japanners waren schijnbaar gewend auto’s voor lilliputters te bouwen?

 • 22 oktober 2009 om 09:28
  Permalink

  Met de E-type de enige Britse spoooortwagen waar ik nog nooit in heb gereden.
  Een vriend van me had een +8 gekocht, ik als ‘kenner’ moest en zou er van hem een rondje mee proefrijden, maar als je langer dan 1 meter 80 bent, dan pas je er niet in! En die pedalen, het lijkt wel of ze op elkaar zitten ipv naast elkaar !

 • 22 oktober 2009 om 08:16
  Permalink

  @ Ricardo: Nou, eigenlijk meer goed geleend…
  @ Christophe: Kan bijna niet wachten! 😉

 • 21 oktober 2009 om 22:58
  Permalink

  Heb onlangs die DVD “Hand Built” gezien, kitsche film/montage (maar ah, de DVD dateert uit ’80) maar de Morgans zijn best mooi. Heb hem uiteraard gekopieerd, maar stilhouden hé! 😛
  Klassiekerrally, een exemplaar komt jouw kant uit! (wanneer ik de tijd heb :mrgreen:)

Reacties zijn gesloten.