Het gloednieuwe Porsche museum biedt liefhebbers de unieke kans om deel uit te maken van de restauratie van een historische racewagen. In het kader van een workshop krijgen de cursisten inzicht in het vakkundige onderhoud en herstel van een zeldzame Porsche 911 Club Sport uit 1985. Op aanwijzing van een Porsche-expert kunnen de cursisten zelfs zelf aan het 231 pk sterke prototype sleutelen. Na de restauratie wordt de Porsche klassieker onderdeel van het ‘Rollende Museum’, van waaruit hij ook ingezet gaat worden.

De workshop begint op 4 november 2009 in de werkplaats van het Porsche museum. Deze werkplaats is het kloppende hart van het museum, waar historische Porsches gerestaureerd en geprepareerd worden. De monteurs werken niet in een voor de buitenwereld afgesloten ruimte: Bezoekers kunnen hun werkzaamheden door een glazen scheidingswand volgen.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie over deze workshop opvragen via telefoon (0049 711/911 20 911) of per e-mail. Uiteraard is op de website van het museum ook informatie beschikbaar.

Tijd over? Restaureer een Porsche. Bij Porsche.
Getagd op:

6 gedachten over “Tijd over? Restaureer een Porsche. Bij Porsche.

 • 26 oktober 2009 om 23:01
  Permalink

  Bedankt voor de herrinering! Daarvoor wilde ik me ook nog opgeven, jammer genoeg denk ik dat het doordeweeks tijden werktijden is en ja dan heb ik geen tijd 😉

 • 24 oktober 2009 om 22:58
  Permalink

  Daar zie ik nu eens grondig niets in. Restaurateurtje spelen, hoe typisch voor hedendaagse nieuwe mannen: “Ik plan lekker wanneer ik wat doe, tijd voor de kinderen, tijd voor mijn nieuwe vlam, tijd voor mijn hobby en tijd om nieuwe horizonnen te verkennen.” Net zoals de maatschappij dat wil, niet in het minst omdat de economie baat heeft bij alles wat op de agenda staat.

 • 24 oktober 2009 om 20:12
  Permalink

  Ik hoopte eerder op een restauratie voor de koper.

  Je eigen auto restaureren onder toezicht van Porsche lijkt mij dus een stuk interessanter.

 • 24 oktober 2009 om 18:38
  Permalink

  Mee eens inderdaad… Maar het initiatief vond ik wel het vermelden waard.
  Mooi dat je de remmerij nu op orde hebt, bij de Morris wil ik daar ook graag wat verbeteringen doorvoeren…

 • 24 oktober 2009 om 14:50
  Permalink

  Nou ja, leuk voor Stuttgarters, maar om nou iedere keer van Rotjeknor naar Stuttgart te moeten blazen om een 911 nieuw leven in te blazen…….nee dan spendeer ik die tijd liever aan de oude Augusto !
  (die nu pas aardig begint te remmen !)

Reacties zijn gesloten.