Door alle verbouwingsperikelen heb ik enige tijd niet meer op Jay Leno’s website gekeken. Daardoor is deze video aan mijn aandacht ontsnapt.
Toch wil ik hem jullie niet onthouden. Jay noemt het een XK120 Hot Rod, maar van de originele XK120 is niet veel meer over. Kijk zelf maar:

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, laat het me weten in de reacties!

Koop boeken over Jaguar:
[amazonshowcase_428f128998717526333f59c3047a7a16]

9 reacties

 1. Liever zijn Hagermann Jaguar eigenlijk. Moet je zeker ook eens bekijken, dat geluid! 😯

 2. DVD nog niet ontvangen, maandag wss. πŸ™‚
  En idd: enkel de klassiekers! πŸ˜€ Tags: Jay Leno of gewoon video?

 3. Dan plaats je toch alleen de nieuwe video’s waarin hij in klassiekers rijdt?
  Elektrische motorfietsen (elektromotorfietsen?) horen hier inderdaad niet thuis. Een oude Vincent of Indian mag af en toe weer wel, wat mij betreft…
  Ik ben je alvast bijzonder dankbaar πŸ™‚

 4. Graag! Maar er is een probleem: ik vind (zijn laatste groene werkjes uiteraard wat minder) al zijn filmpjes fantastisch! πŸ˜€

 5. Het was deze keer wel een behoorlijk reclamefilmpje zeg. Maar goed, de auto. De reden van de bouwer begrijp/herken ik, standaard gaat na een poosje vervelen, dus leuk dat hij dan zoiets doet. Christophe heeft het goede woord gevonden, het is een pure auto, en daarbij nog mooi ook. πŸ˜›

 6. Hehe… Een auto in de meest pure zin van het woord. Alleen vind ik dat hij wel een kleurtje mag hebben, ziet er wat gekleder uit. En JL-adept zijnde, heb ik deze uiteraard al vier maal bekeken. πŸ˜‰ πŸ˜›

Comments are closed.