Klassiekers op de Koffie - December 2015
Wat een geweldige editie van Klassiekers op de Koffie bij…! Bij deze willen Tom en ik Albert en Doetie van Venema Classic Cars nogmaals hartelijk danken voor de bijzonder gastvrije ontvangst, de koffie en de oliebollen en appelbeignets. Fantastisch!
Klassiekers op de Koffie - December 2015

Uitspraak van de dag

We hebben kennis gemaakt met bijzondere auto’s en personen, waaronder Celia, de rode XK120 Coupé van Lex en ook een heuse huurwoordenaar, Dolf genaamd. Ik heb zoveel mensen gesproken dat ik niet eens meer weet van wie de ‘uitspraak van de dag’ was, maar ik vond het mooi dat iemand opmerkte dat het echte leven eigenlijk wat meer als Klassiekers op de Koffie zou moeten zijn: Kleur, merk of formaat doet er niet toe. Iedereen praat met elkaar en heeft respect voor elkaar. En zo hebben Tom en ik Klassiekers op de Koffie ook bedoeld. Fijn dat het zo goed uitpakt!
Klassiekers op de Koffie - December 2015

Verlotingen

De weergoden pinkten even een traantje van ontroering weg, maar dat mocht de pret niet echt drukken. Er was dan ook geen reden om niet met de klassieker te komen, tenzij deze in verband met het kwarttarief opgehokt was. Deelnemers kwamen vanuit Duitsland en plaatsen als Heemstede. Naar die plaats ging ook de Meguiar’s Gold Class Wash & Wax Car Care Kit (een langere naam paste waarschijnlijk niet op de doos). De winnaar van de verloting gaat er zijn Triumph Stag mee vertroetelen.
Ook waren er nog twee toegangsbewijzen voor Interclassics Maastricht te verloten. De lieftallige koffiedame verrichte de loting, waarbij -het lijkt doorgestoken kaart- mijn broer Henk te Riet en Marco Friskes als winnaars uit de bus kwamen. De toegangsbewijzen worden naar hun gemaild door de organisatie van de klassiekerbeurs.
Klassiekers op de Koffie - December 2015

Klassiekers op de Koffie bij… Nog een keer?

De reacties waren bijzonder positief en de stemming was opperbest. Wanneer we nog een geschikte locatie kunnen regelen (en we hebben nog enkele opties), dan zullen we in januari of februari proberen nog een keer een ‘uitwedstrijd’ te organiseren. Uiteraard maken we dat op deze website en op Facebook bekend.