Morgen, zondag 27 december 2015, is er voor de liefhebbers de eerste wintereditie van Klassiekers op de Koffie. Onder de naam ‘Klassiekers op de Koffie bij…’ gaan we koffiedrinken op andere locaties dan de Strandlodge. Locaties waarbij we niet afhankelijk zijn van het weer, omdat we binnen kunnen genieten van automobiele bijzonderheden.

Klassiekers op de Koffie bij...

En morgen is Klassiekers op de Koffie bij Venema Classic Cars in Drempt, tussen Doetinchem en Doesburg. Neem vooral even een kijkje op de website wat je daar aan automobiele lekkernijen kan verwachten, of zelfs kan kopen… Ook de bezoekers brengen overigens leuke auto’s mee, wat op onze Facebookpagina te zien is.

Klassiekers op de Koffie bij... Klassiekers op de Koffie bij...Klassiekers op de Koffie bij...

Verlotingen

Morgen verloten we bij Venema onder de abonnees van onze nieuwsbrief twee maal 1 toegangskaart voor Interclassics in Maastricht. En alsof dat niet genoeg is, maken alle aanwezige bezoekers ook nog kans op een Meguiar’s Gold Class Wash & Wax Car Care Kit. Zijn er nog meer redenen nodig om tussen 11:00 en 13:00 uur naar Klassiekers op de Koffie bij… Venema Classic Cars in Drempt te komen?

Klassiekers op de Koffie bij...