Deze week moest de dorpel er aan geloven: De flex ging er in. Maar niet voordat we de deuropening hadden gefixeerd met een buis van ΓΈ 6 cm met een wanddikte van 1 mm. Stevig genoeg voor de klus die ik ga uitvoeren.

Niet de hele dorpel is slecht namelijk. Alleen het voorste deel is roestig. Hoe de binnendorpel er uit ziet moet nog blijken, zover ben ik nog niet gekomen…

Wordt uiteraard weer vervolgd.

zp8497586rq

21 reacties

 1. Je hebt zeker een punt Kevin, maar ik kan er voorlopig nog niks aan veranderen…

 2. Punt is meer dat ik denk dat je nieuws gaat missen? Wisselende header is op zich niet erg, maar zet de nieuwste artikelen er dan onder, ipv de artikelen die na de header artikelen komen. Op dit moment zijn die artikelen duidelijker zichtbaar in vergelijking met de nieuwe artikelen. Een header is naar mijn idee om zaken extra uit te lichten, wat natuurlijk goed is, maar niet als het ten koste gaat van het overzicht. Of vergis ik me?

 3. Ik ben op dit moment bezig met het samenstellen van een video (a)

  Ik zou het zelf toch handiger vinden als de header niet verwisseld. Op deze manier vallen berichten niet echt op. Ik zou er 1 als header gebruiken en de rest zoals het is. Werkt beter, en bovendien zie je dan direct wat nieuw is. Ik wacht nog wel eens, omdat ik met 600 dingen tegelijk bezig ben. Maar door de huidige setup ga je nu dingen missen….

  1. Met drie items in de header is dat wat mij betreft duidelijk genoeg. Als er een ‘random’ functie in de header zou zitten, zou dat nog beter zijn, maar dat is er gewoon niet.
   Je had wel gelijk dat dat met te veel items in de header niet goed was: je moet te lang wachten tot je alles gezien hebt.Voorlopig kijk ik even hoe e.e.a. gaat lopen.

 4. Toevallig heb ik bij de SLS rally vorige week een V8 GT-versie gezien in deze kleur, erg apart, maar in het echt viel het me mee, ik vond het mooi (zegt iemand die paars al niet echt een mooie kleur vindt πŸ˜› )
  ‘T is veel werk zo’n restauratie, maar het lijkt me prachtig om het later een keer te doen. Tot nu toe ziet het er nog slecht uit, maar het kon altijd erger. Zo snel het weer tijd is voor het opbouwen wordt het leuk πŸ™‚

  1. Ik vind ‘t nu al leuk, maar bij het opbouwen zie je het eindresultaat steeds een stukje dichterbij komen. Bij het wegslijpen van de dorpel is het tegendeel het geval…
   Tot nu toe ben ik nog niks tegengekomen waar ik enorm van geschrokken ben.

   Wat de kleur betreft: Het is een kleur die alleen in 1974 is toegepast, met de naam ‘Aconite’. Het is dus niet de originele kleur van deze B. Een beetje ‘lak-archeologie’ doet vermoeden dat de auto origineel racing green was. Beetje vaak voorkomende kleur, dus ik ben ook blij dat de auto gewoon paars blijft πŸ™‚

 5. Off-topic: Mag ik even vitten op de nieuwe layout? De nieuwste artikelen staan nu niet meer los op de homepage, maar alleen nog maar in het ‘diashowding’, dus moet je daar heen en weer klikken om de nieuwste vier artikelen te vinden. Ik vind het onhandig. πŸ™ Just sayin’.

  Oh, nu ik toch bezig ben, ik ben nooit zo weg geweest van stilstaande achtergrond bij het scrollen, maar dat is puur persoonlijk en daar hoef je je niets van aan te trekken. πŸ˜‰

  1. Vitten mag altijd Citrofiel! Ik was juist wel blij dat de artikelen niet meer dubbel op de homepage stonden, maar begrijp je bezwaar daartegen… Helaas kan ik dat niet veranderen. Ik kan wel het aantal artikelen in de slideshow verkleinen naar drie of zo. Zou dat acceptabel zijn?

   Wat betreft die achtergrond: Smaken verschillen… Ik vind ‘t perfect zo πŸ˜‰

   Hoe vind je overigens de mogelijkheid om op reacties te reageren, zodat ze ‘genest’ worden? (zoals ik nu deed)

   De mogelijkheid om ze te corrigeren moet ik nog terugzetten, komt goed!

   1. Overigens: Internet Explorer 6 is geen ster in het mooi weergeven van websites. Ik adviseer FireFox of Safari te gebruiken. Microsoft hobbelt zoals gewoonlijk weer achter de feiten aan. (Of verzint zelf ‘feiten’ waar niemand echt blij van word)

    Over off-topic gesproken: Flaming MS! :mrgreen:

    1. En als ik nou weer hier op reageer, hoe gaat dat dan? (even lekker experimenteren hoor πŸ˜‰ )

    2. Aha, dan staat hij er dus gewoon tussen, door die inspringing is het goed te doen. En nu nog even over het flamen: Ik gebruik al FF, dus dat zit goed. Helaas heb ik wel Vista… πŸ˜•

     1. En wat nu als ik heel vaak ga inspringen? Zou je dan nog maar een heel smal balkje over houden? πŸ˜†

      Ik ga het maar niet proberen. πŸ˜‰

   2. Zo, even reageren op een reactie waar al op gereageerd is, kijken hoe dat eruit ziet. Dat ‘nessen’ (nog nooit van gehoord) is wel heel leuk en handig!

    Het zal wel zoals altijd een kwestie van wennen worden. Ook bij updates die wél een vooruitgang zijn ( 😈 ) moet dat tenslotte.

   3. Ook ik ga ff vitten dan:

    Zelfde probleem eigenlijk. Overizhct is gelijk helemaal weg. Stel je gaat nu een nieuw artikel plaatsen, dan valt deze helemaal niet meer op. Is het niet mogelijk om 1 losse header te hebben en de rest van de artikelen onder elkaar? Oude setup vond ik beter. reply is echter wel handig, maar eigenlijk overbodig, want @ …. werkte ook prima eigenlijk. Vind het eerlijk gezegd niet echt een verbetering πŸ™

    1. Bedankt voor de feedback. In grote lijnen blijft de site zoals ‘ie nu is, maar ik ga proberen jullie opmerkingen met betrekking tot de voorpagina te verwerken…

 6. “Gezond materiaal” is in zicht, nog even en je kunt weer toevoegen i.p.v. afbreken
  Als je deze klus hebt geklaart ben je een hele ervaring rijker, of zoals een Groninger zegt:
  “het is nog nooit zo donker weest of het werd altied wel weer licht” ( Ede Staal)

  1. Inderdaad. Heb in al die jaren sleutelen (meer dan 20 jaar toch al) wel geleerd dat je niet bang moet zijn. Gewoon doen… Wel met beleid natuurlijk.
   Vind ‘t in elk geval erg leuk om te doen.

 7. Tot nu toe valt het mij ook alleszins mee. Ik haal inderdaad alleen het slechte plaatwerk ruim weg. Wat goed is blijft zitten. Heb wel complete nieuwe plaatwerkdelen, maar die zal ik dus niet helemaal gebruiken.

 8. ‘t lijkt mee te vallen.
  Heb dorpels gezien waar knaagdieren ingezeten hadden’ zo leek het wel
  Het harde gedeelte maar laten zitten?

Comments are closed.