Sir Stirling Moss viel afgelopen zaterdagavond in zijn huis in Mayfair (Londen) drie verdiepingen naar beneden, waarbij hij beide enkels en vier botten in zijn voet brak, vier wervels beschadigde en diverse schaafwonden opliep. Een defect aan de lift was oorzaak van het ongeval. Moss wilde de lift in stappen toen de deuren openden, maar de lift bevond zich nog een verdieping hoger.

Zijn naaste familie was bij hem thuis toen het ongeluk gebeurde en belden de alarmdienst. Moss was de hele tijd bij bewustzijn en werd met hulp van professor Sid Watkins op zondag naar een ziekenhuis dichter bij zijn huis verplaatst, waar hij aan beide enkels geopereerd werd.

Volgens Lady Moss, Stirlings vrouw, had dit ongeluk elk lid van de familie kunnen overkomen. De familie is uiteraard blij dat Moss het ongeluk heeft overleefd, wat bewijst dat het lichaam van de tachtigjarige nog wel een stootje kan hebben, net als tijdens zijn actieve race carriëre.

Het gaat Moss na een goede nachtrust al een stuk beter. Naar verwachting zal het tot zes weken duren voor hij hersteld is.

Bron: www.stirlingmoss.com

Sir Stirling Moss overleeft val in liftschacht
Getagd op:

7 gedachten over “Sir Stirling Moss overleeft val in liftschacht

 • 11 maart 2010 om 20:03
  Permalink

  Z’n huis komt me een beetje houtje touwtje over.

 • 9 maart 2010 om 16:42
  Permalink

  Ahh, precies dat filmpje bedoelde ik! Wat een huis 😆

 • 8 maart 2010 om 16:57
  Permalink

  De lift is dus van koolstofvezel en gemaakt door het Williams F1 team! 8)

 • 8 maart 2010 om 16:45
  Permalink

  Hmm, had al eens ergens op youtube een clip gezien van z’n huis, hij heeft een privelift ❗ wtf. Laten we hopen dat het allemaal weer goed hersteld en dat de beste man door kan gaan met hetgeen wat hij het liefste doet..

Reacties zijn gesloten.