Waarschijnlijk zijn er veel klassiekerliefhebbers met dit probleem: Waar stal je je geliefde, eigenhandig gerestaureerde, automobiele schoonheden? De Japanse architect Takyua Tsuchida heeft voor een van zijn klanten een oplossing bedacht. Bijkomend voordeel: Je kan in je woonkamer genieten van je auto’s!

De foto’s van de garage annex de lift annex het ‘presenteerblaadje’ zijn genomen in een door Tsuchida ontworpen huis in Tokyo. De klant wenste een garage voor negen auto’s met de mogelijkheid om een exemplaar in zijn woonkamer tentoon te stellen. Oh ja, er moest ook nog ruimte voor een grote boom overblijven!? En dat allemaal op krap 186 vierkante meter.

Geen eenvoudig klusje dus, maar Tsuchida slaagde met glans. Het huis -‘KRE’ genoemd, geen idee waarom- is een van de vele indrukwekkende ontwerpen van Tsuchida. Mocht je geïnspireerd zijn door dit artikel en beginnen met het uitgraven van je kruipruimte, laat ons dat dan even weten. We plaatsen graag foto’s van dit soort projecten!

Bron: www.motorauthority.com

12 reacties

 1. @ Citrofiel: Nou, ik krijg genoeg aandacht hoor 🙂

  Bedankt voor de felicitaties!

 2. @Wim: Is dat geen artikel waardig? De (geestelijk) vader van klassiekerrally.nl viert zijn geboortedag, dat moet toch onder de aandacht gebracht worden. 😛 Anyhow, (en nu echt) van harte natuurlijk! Op een mooi klassiekerjaar. 🙂

 3. Gefeliciteerd? Waarmee? Ach what, ook al weet ik niet waarmee, gefeliciteerd! 😛

 4. @ kurt: Het is je vergeven, want je hebt gewoon gelijk! :mrgreen:

  @ Kevski: Dank je!

 5. Sorry voor het taalgebruik, maar dit noem ik echt ‘geil!’ 😈

 6. leuk verzonnen ..
  al had je dit in hartje Amsterdam ..

  ultra-snobbisme ..
  als je dit in Tokyo kan doen ..
  en dan heb ik het echt niet over de auto,s ansich ..

  die kerel moet serieus goed boeren ..

 7. Zowel de Countach (ondanks ‘t feit dat ‘t een Anniversary is) als het huis zijn inderdaad prachtig. Ik hou wel van dit soort bouwsels… Eigenlijk gewoon een waargeworden jongensdroom.

 8. Dan zit je daar lekker je krant te lezen, onder de boom in je witte hoge woonkamer. Even kijk je opzij met een verliefde blik, genietend van je auto. Ik zou er wel aan kunnen wennen!

 9. En geld en smaak hebben? Dat zie je niet veel.
  Kijk maar naar de kleurstelling van die Countach, ‘t is ineens een smaakvolle auto geworden zo.
  En dat huis, fantastisch.


Comments are closed.