Ik zei toch dat ik een verrassing had! Op speciaal verzoek van Citrofiel! Want ja, racen moet je niet met stilstaande foto’s bekijken. Je wil het horen, zien en voelen!

Maar nu zonder gekheid: Ik wilde eens kijken of dit werkte. Opgenomen met een camera die ik altijd bij me voor het geval dat. Onder het mom van: Niet geschoten is altijd mis. Zonder statief of wat dan ook. Dat is inmiddels opgelost voor een volgende keer! Maar eerlijk is eerlijk: Niet alle eer gaat gaat naar mij! De grootste eer is in dit geval voor Frank Uhlig! Deze filmt voor http://www.motorsportvideo.tv . Leren kennen via Albert Westerhuis. Frank had namelijk een inboard filmpje van Albert gemaakt op een ander circuit. Datzelfde zou dit keer herhaalt worden op Zolder, dus ik dacht, eens kijken of hij bereid is om toestemming te geven voor het plaatsen van dit filmpje. En ja hoor! Dus bij deze, mijn Duits is zeer slecht, maarreh: Danke Schön Frank! De overige 4 video’s zijn mijn creaties. Ik ben zeer benieuwd naar de comments, ook als jullie het niets vinden….

Tekst en Video: Kevin “Kevski Style”Houtzager
Video: Frank Uhlig

Videotime: Zolder Youngtimer Touring Car Challenge

18 gedachten over “Videotime: Zolder Youngtimer Touring Car Challenge

 • Pingback:REPRO: YTCC Circuit Nurburgring 11/09/2010

 • 7 augustus 2010 om 15:57
  Permalink

  @ Citrofiel:

  Mail verstuurd! ben benieuwd 🙂

 • 6 augustus 2010 om 16:56
  Permalink

  @Kevski Style: Ehm… Ik ben even alle linkjes naar de sites van de deelnemers langsgegaan, maar daar zullen er heel wat ontbreken gezien de hoeveelheid. Daartussen staat maar één team met een minder aangepaste 2CV, de Flying Dutchmen. Voordeel is wel dat ze gewoon Nederlands zijn. 😉
  Bij mijn zoektocht kwam ik trouwens ook een Britse 2CV-raceclub tegen die alleen maar met minder aangepaste 2CV’s rijden.

 • 6 augustus 2010 om 06:32
  Permalink

  @ citrofiel:

  hmmm, dat lijkt er al meer op 🙂 Enig idee wie het zijn en hoe ze te bereiken zijn?

 • 6 augustus 2010 om 00:33
  Permalink

  @Kevski Style: De toppers van die 2CV’s zijn allemaal verbouwd, maar er doen ook exemplaren mee die nog wel aan je regeltje voldoen.

  En filmen met je mobiel, té grappig. Dat had niemand gelijk door! 😆

 • 5 augustus 2010 om 22:52
  Permalink

  Nee, Lotus filmpje is nog niet klaar. Begin Final Cut Express wel onder de knie te krijgen. Maar een 45 urige werkweek, de MGB resto, filmpjes maken en aandacht besteden aan een gezin… Het valt niet mee om de tijd te verdelen! 😉

 • 5 augustus 2010 om 22:26
  Permalink

  @ wim, prijs voor de volgende keer: Gratis vulling voor een luchtbed 😛 Jij je filmpje al af?

 • 5 augustus 2010 om 22:25
  Permalink

  @ Wim:

  Nu ga je hard lachen 😛 Een mobiele telefoon 😛 LG Viewty. Moet ik wel bijzeggen dat het 1 van de betere camera foons is met schneider lens, maar dan nog 😉

  Wat dat meebewegen betreft: ik heb wel al ideen, maar dit was slechts een experiment. volgende keer gaat wel beter worden, aangezien dit allemaal zonder statief is gefilmt. nu heb ik er in ieder geval 1. Besides: Moest ook foto’s maken 😉 Volgende keer hoop ik vooral meer shots te maken. had ik nu ook, maar waren te instabiel, dus hebben de final cut niet gehaald 🙁

 • 5 augustus 2010 om 22:06
  Permalink

  Net pas het bovenste filmpje gekeken: Gave intro. Klassiekerrally-logo er in: Mooi zeg! Echt stoer 🙂
  Heel gaaf om met een Trabbi te racen, al moet je denk ik wel veel in de spiegels kijken…

 • 5 augustus 2010 om 21:59
  Permalink

  Die voetreis naar Rome is voor mij: George Baker Selection, Little Green Bag.
  Zelfs Quentin Tarantino weet dat! :mrgreen: 😛

  Wat de filmpjes betreft:
  Mooi scherp beeld! Wat voor een camera gebruik je precies?
  Auto’s zijn wel erg klein en camera misschien een beetje te veel statisch.
  Probeer eens mee te bewegen (nog best lastig, maar de moeite waard als het lukt).
  Verder top, bedankt!

 • 5 augustus 2010 om 21:05
  Permalink

  @ citrofiel:

  Probleem is dat het wel nog op een stock 2cv moet lijken! Tourwagenregels gebieden dat helaas.
  Bied ik aan om hem voor nop circuit klaar te maken 😛
  Ennuh: Jullie hebben dus toch smaak thuis 😉 😛 :mrgreen:

 • 5 augustus 2010 om 20:53
  Permalink

  @Kevski Style: Er zijn mafkezen die 24 uur met een 2cv/Dyane racen. Die zijn overigens wel aardig verbouwd. Zou daarvan soms iemand geïnteresseerd zijn? Ik heb helaas geen kennissen in die kringen… En nee, mijn vader gaat zijn Topolino niet opofferen. 😉

  En tsja, ik luisterde slechts even op de standaard laptop-boxjes. Nu ik ze bijna voluit zet hoor ik inderdaad een bas en zou ik misschien hebben kunnen zeggen dat het geen arrenslee-belletjes waren, maar een tamboerijn. 😉

 • 5 augustus 2010 om 19:39
  Permalink

  @ Citrofiel:

  Alle auto’s die langsreden gingen wel. de Capri had je oorpluggn voor nodig. Desondanks wel een machtig imposant ding en veruit de snelste auto van het veld.
  Wat betreft de Trabant: Hij is inderdaad de langzaamste deelnemer. Op dit moment heeft hij geen concurrentie, omdat in zijn klasse (tot 1000cc) verder niemand rijdt. Komst van een concurrent is altijd leuk. Mij lijkt het echter ook wel wat om iemand met een Fiat 500 te zien meedoen, of bijvoorbeeld een Seat 850. probleem is alleen: Zie maar eens iemand te vinden die dat ook wil doen. Mochten jullie kennissen weten die dat zouden willen met auto’s van 1000cc of kleiner dan zou ik zeggen: Stuur ze door! Eendjes wil ik ook wel eens zien, als we het toch in jouw hoek moeten zoeken 😛
  Maar eerlijk is eerlijk. Qua auto is het gewoon een geval apart. Ze hebben iets eerlijks, ze klinken mooi door 2takt en de auto is gewoon eigenwijs op zijn eigen manier.
  Wat betreft de kerstbellen jingle: Volgende keer wordt he een andere. Maar als je betere boxen had had je gehoord dat het een tamboerijn is en ook een basgitaar gehoord. Wie weet welk nummer het is en welke artiest gaat door voor een gratis voettrip naar Rome 😛

 • 5 augustus 2010 om 17:42
  Permalink

  Haha, ik was al mijn vensters en tabbladen af aan het gaan om de vervelende bron van die belletjes te vinden. Er kwamen namelijk opeens kerstbelletjes tussen de motorgeluiden door, maar ik heb ze nog nergens kunnen vinden… 😐 :mrgreen:

  Leuke filmpjes hoor. Die Trabant wordt echt links en rechts ingehaald, is het nog wel leuk rijden als je zo de underdog bent? Ik kan me voorstellen dat ze uitkijken naar de komst van die andere Trabi, een beetje met zijn tweeën vechten is al boeiender, lijkt mij althans…

  En die Capri is echt verschrikkelijk luid! Ik draaide mijn volume flink omhoog om van de geluiden te kunnen genieten. Prima volume. Maar toen kwam die Capri weer eens voorbij, ik geloof dat mijn boxjes nog nét leven… 😛

 • 5 augustus 2010 om 00:51
  Permalink

  @lincoln: Haha, fantastisch, dat Smell-O-Vision of het simpeler uitgevoerde Odorama. Waarom doen ze dat niet meer (of op grotere schaal althans, het zal vast nog ergens gebeuren)? 😀

  De filmpjes ga ik later wel kijken, ik denk niet dat mijn ouders het waarderen als ik nu het geluid hard zet voor vroemvroem-geluiden. 😉

 • 4 augustus 2010 om 21:44
  Permalink

  gewoon het smell-o-vision progamma downloaden ..
  en later up-graden met odor-rama .. (lang leve de fifties) ..

  of de cooling van je lap-top smoren ..

 • 4 augustus 2010 om 20:31
  Permalink

  mmmmmm heerlijk die Capri….. 😈
  ik mis alleen die circuit-geur 😥

  De andere filmpjes zien er ook goed uit kevski!

Reacties zijn gesloten.