Tulpenrallye 2015

Tulpenrallye 2015

De Tulpenrallye introduceert een nieuwe en unieke service voor de deelnemers. De professionele actiefoto’s gemaakt door Joost Snel van SnelDesign zullen aan het einde van iedere dag voor alle deelnemers beschikbaar zijn op de Tulpenrallye website. De foto’s worden geüpload in een fotoportal, waar het thuisfront de foto’s van het favoriete team eenvoudig kan vinden op basis van het startnummer.

Tulpenrallye 2015

Vanuit dit portal kunnen de foto’s op verschillende social media platforms gedeeld worden. Zo kunnen ook ‘friends’ ook op afstand meegenieten van de 62e Tulpenrallye! De foto’s kunnen daarnaast ook (zonder watermerk) gedownload worden. Dat de foto’s in het overzicht niet altijd overeenkomen met de foto’s die ‘en route’ gemaakt zijn komt doordat sommige deelnemers met een andere auto aan de start zijn verschenen.

Tulpenrallye 2015

De Tulpenrallye, die maandag 11 mei écht van start ging in een pittoresk plaatsje in het Italiaanse Aosta dal, eindigt aanstaande zaterdag traditioneel op de boulevard van Noordwijk aan Zee, waar AutoVisie een Cars and Coffee georganiseerd heeft. Zie daarvoor onze evenementenkalender.

De foto’s die Joost Snel dagelijks toevoegt zijn hier ze vinden: www.tulpenrallye.nl/deelnemer