Omdat ik de smaak van het verbouwen nu echt te pakken heb, pak ik gelijk Klassiekerrally.nl maar flink aan. De hele website zal omgezet worden naar WordPress.

Vooral in het begin zullen er daardoor weinig artikelen en berichten te vinden zijn. Maar ik ben van mening dat de website veel beter zal worden en meer mogelijkheden zal gaan bieden voor de bezoekers.

Kom binnenkort nog eens terug om te kijken hoe de site wordt!

Met vriendelijke groeten,

Wim te Riet

54 reacties

 1. Dat klopt, ik kan wel alles editen, maar jij alleen de reacties op artikelen die je zelf gepost hebt.

 2. @ Klassiekerrally
  Ik was net een reactie van mezelf aan het verbeteren: kan het dat ik enkel de reacties op mijn artikelen kan editten?

 3. De database is gelukkig nog intact. Maar het is wel een heidens karwei om alle data er uit te halen…

 4. Een mail gekregen. Er komt een klassiekerrally 2010?! Ik dacht dat je daarmee gestopt was… Tijdelijke er tussenuit dus. Jippie, dan kan ik toch nog een keer proberen te komen. 😉
  Trouwens, als alle gegevens zijn vervallen, hoe weet je dan aan wie je de mail moet sturen? 😛 Ach, dom, je hebt waarschijnlijk alle mailadressen nog even overgezet.

 5. Wat doet dat blokje “Nieuwere reacties >>” hier eigenlijk, helemaal onderaan de reeks reacties en boven de replybox? Als ik erop klik kom ik alleen hoger op de pagina, bij de eerste reacties op dit artikel. Het tegengestelde van ‘nieuwere’ dus, de oudste… 🙄

 6. Alweer bedankt voor de zeer zinvolle tips! Ik ga er zeker wat mee doen, alleen heb ik veel te weinig tijd op het moment… Dus het kan even duren.
  Blijf kritisch! 😀

 7. Hmm, als ik ook nog wat kritiek mag leveren, ik zou dat dropdown box onder freelance werk verwijderen en gewoon alleen naar een index pagina linken met je freelance werk, lijkt mij een stuk overzichtelijker. Ik geloof dat m’n duitse professor dr. van multimediamanagement het daar ook mee eens zou zijn 😉

 8. Ik kijk nu pas verder, ik zal wat moeten corrigeren.

  Op diezelfde pagina onder het tabblad ‘freelance werk’ staat “Hieronder vindt u de links naar de betreffende artikelen:”, maar die staan er niet. Slordig. 😉 En het deel tussen haakjes kan weg, want ook bij de daadwerkelijke freelance artikelen staan linkjes naar de pagina’s met de laatste reacties van de geregistreerde gebruikers… 😐

 9. Als je de cursor op het tabblad ‘freelance werk’ zet, dan komt er een menu naar beneden zetten. Alleen is dat zonder achtergrond. Kan heel mooi zijn, maar als je het bijvoorbeeld op deze pagina doet komen die letters over de titel en de foto heen te staan, waardoor het slecht leesbaar wordt.
  Waarom kom je trouwens, als je op dat tabblad ‘freelance werk’ klikt (dus niet op de auto’s in het onderliggende menu) op een pagina met linkjes naar de pagina’s met de laatste reacties van de geregistreerde gebruikers? Niet de meest logische plek, zo lijkt me…

 10. Die AM/PM tijdsweergave is nogal diepgeworteld. De plugin neemt de standaard instellingen voor tijdnotatie niet over. Dus wordt het toch nog ingewikkelder dan ik dacht.

  Een plugin voor een evenementenkalender heb ik misschien gevonden. Ik ga ‘m testen!

  De rest… Ach, ik blijf bezig he, maar ik moest vanavond toch ook weer verder met het afwerken van onze woonkamer/keuken… 🙁

 11. Helemaal goed, ga ik naar kijken. Moet eenvoudig aan te passen zijn lijkt me…

  Blijf vooral zeuren over details! 😉

 12. Ik blijf zeuren over details: Misschien de AM/PM-tijdsweergave veranderen in een 24-uurs? In Europa is dat iets meer standaard… 🙂

 13. Tjongejonge… Wat een reacties. Een record op Klassiekerrally.nl!

  En bedankt voor alle suggesties. Ik zal proberen enkele vragen te beantwoorden:
  – code boven het reactieveld verdwijnt wat mij betreft
  – een pagina met reacties voeg ik misschien ooit toe, wanneer de reactiehoeveelheid de pan uit rijst
  – een evenementenkalender staat op de verlanglijst
  – alleen ik kan alles hier aanpassen, Christophe heeft wat minder mogelijkheden 😛

 14. @ Citrofiel
  Wat je zegt! Maar in feite ben ik evenveel Citroënfan als ik Volvofan ben, wat behoorlijk veel is, moet ik zeggen. Als de créme de la créme, de C6, voorbijglijdt, blijft de gedachte aan die fantastische auto nog zeker een uur hangen… 🙂 Maar als er een DB9 voorbijglijdt, kan ik ‘s avonds nog steeds niet slapen. :mrgreen:
  De Citroën C4 Sedan een échte Citroën? Wel, het is maar hoe je het ziet, ik weet de vereisten niet echt allemaal, ik ga eerder voort op mijn gevoel. 😛
  Maar nu moet ik Klassiekerrally op automatische piloot laten, ik moet nog wat zaakjes voor school regelen (exams op donderdag!). En mijn auteurschap kon op geen beter moment aan komen vliegen! 😛

 15. @ admin; Hahaah! Nog een verbeterpuntje: De Subscribe-knop verkleinen. 😉 (of het op een andere manier oplossen) Heb is me namelijk al een paar keer gebeurd dat ik op de subscribe-knop wilde klikken ipv op de submit-knop. Ze lijken zo op elkaar, en die smileys erboven laten het deel onder dit typvenster zien als één geheel, waar de subscribe-knop het uiterste/onderste van lijkt te zijn: Het plaatsen. Maar dat is het niet. Zou eventueel verwarrend kunnen zijn.
  Maar goed, ik plaats hier gewoon alles wat in me op komt. Nu je toch bezig bent… ^^
  Nu zie ik nog iets: Misschien een verklaring-pagina voor de codes die je kunt gebruiken? Het is heel handig dat ze boven het typvenster staan, maar ik weet niet wat ze allemaal doen. En dan weet ik dankzij autoblog al aardig wat… Anderen zullen helemaal geen idee hebben.

 16. @ Christophe; Je zou er bijna zelf citrofiel van worden hè? 😉 Overigens: Over de C4 Sedan twijfelde ik juist niet. Nou ja, misschien wel aan zijn Citroën-heid, maar ik vond het vanaf het begin best wat hebben. Juist omdat mensen er zo op afgaven. Als het aan mij ligt, importeer ik nog ooit eens zo’n ding. Dan ben je zeker dat je uniek bent in Nederland, dat vind ik wel wat hebben.

 17. @ Citrofiel
  Wàt een reactie! 😮 En aan die C4 sedan zou ik idd wel gaan twijfelen.
  Laatste reacties-pagina is zeker haalbaar! Ik spreek weliswaar niet voor Wim, maar in mijn ‘dashboard’ (mss ook de jouwe) kan ik alle recente reacties bekijken, dus ja, moet wel kunnen. 🙂

 18. @ admin; Misschien is een laatste-reacties-pagina zoals op autoblog (ja sorry, dat ben ik gewend) een idee? Vijf reacties is zo karig voor überbloggers als ik en Christophe. 😉

 19. @ Christophe; Voor jodocus moet je hier kijken, vanaf de reactie van 16 October 2007 om 0:28. Die reactie is met name een reactie op mijn reactie (XD) van 13 October 2007 om 16:16. (dus eigenlijk die eerst kijken)
  En over het niet echt een merkentype zijn, dat klopt eigenlijk wel. Maar ik heb mijn naam gekozen, en zal hem hoog houden ook! Een naamsverandering zorgt voor zoveel gezeik… Niemand herkent me nog! 😛

 20. @ Citrofiel
  Heej da’s waar! 😛 Wat een ellenlange reacties zijn me dat man! Zo’n dingen noem ik een column! 😮 Die topic (met name de reacties erop) is één van de unieke dingen op AB. 🙂
  En die Jodocus moet ik zeker eens gaan bekijken! Typische Citroënkenmerken… Welja, dat hangt af van de auto. Ik ben geen merkentype (jij ook niet echt, maar je houdt wel van Citroën 😉 ) dus ik vertrouw volledig op mijn solide en uiterst intelligente oordeel over auto’s, zoals daar zijn ‘Audi’s zijn suf’, ‘Astons zijn cool’ and many, many more!
  Aan welke modellen twijfelde je dan?
  Die bots staan onder de noemer ‘Google bot’, en max zijn er 3, van vergelijkbare sites. Zoekmachines dus(?).

 21. @ Christophe; Ik weet dat ook. Ik zie dat namelijk ook. En ik weet ook niet hoe dat zit met die bots. (admin?) Maar ik denk toch wel dat Wim de reacties bij dit belangrijke topic nog even naleest… Of wacht… Misschien ook niet… Dan moet hij zich namelijk door ons heen-en-weer-gelul heen werken! :mrgreen:

 22. Ik kan je met zekerheid zeggen dat hij er momenteel niet is. 🙂 Om één of andere reden kan ik zien wie op dit moment over de vloer komt (leden, gasten en bots (Wààt?! They have become selfaware and have a very good taste for oldtimersites!). Maar ik denk dat er zoiets was op het oude klassiekerraly. Ik ben echter niet zo zeker…

 23. @ Christophe; Nee, zoveel interessants eigenlijk niet… Maar als Citrofiel moet ik wel mijn merk een beetje verdedigen, daarom juist. En soms zit er een pareltje tussen. Jodocus bijvoorbeeld. Eigenlijk had hij Citrofiel moeten heten. Hij houdt me namelijk op het dubbel gechrevronneerde pad. Zogauw ik mijn twijfels heb bij een Citroën, laat hij me de typische Citroën-kenmerken erachter zien… 🙂 En ik ben ook aangemeld op het Berlingo vs Alexis Skye-topic. Daar houd ik al zo’n halfjaar een slowchat met een rietdekkende Belg. De frequentie is niet constant, dus het is handig te weten wanneer hij weer gereageerd heeft.

 24. Ik ga hier gewoon mijn tips plaatsen:

  Is een klassiekerevenmentenagenda soms een idee, waar ook kleinere evenementen worden genoemd? Het is vaak zo dat ik achteraf iets in de regionale krant zie staan waar ik graag naartoe had willen gaan. Of is er soms al een site die ik daarvoor kan gebruiken? (vraag ik met name aan Wim, onze Nederlander. Niet jij dus, Chris! 😉 )

 25. Neej, de reacties kunnen nog steeds verwijderd worden (door mij of Wim), en ik denk dat mijn collega (oh wat ben ik professioneel! 😛 ) ze wel kan editten.
  Zit er zoveel interessants over Citroën in de lezers van AB verscholen? Ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfel…
  Het enige topic waarop ik aangemeld ben, is de Dutch Design Contest, door mijn samenwerking met ene cheetacars (je kent hem wel 😉 ) met de Maserati modellen. 🙂 Pientere kerel, kan zéér goed tekenen (beter dan ik! 😀 )!

 26. Geen editten aan leden! Dus iedereen die rond wil gaan kloten kan gewoon een profiel aanmaken en dan rondkloten? Of wacht, dan ga je simpelweg het profiel verwijderen…
  Ik meld me alleen aan op topics over Citroën (ik moet toch mijn naam naleven), en dat doe ik pas als de topics een paar dagen oud zijn. Ten eerste omdat ik een paar dagen lang wel kan onthouden om ze zelf te checken, ten tweede omdat ik dan die stroom reacties misloop. Aanmelden op topics om te zien of er op mij gereageerd wordt doe ik nooit. Wat misschien verklaart dat ik vaak niet re-reageer, maar dat weet ik niet omdat ik het niet heb gedaan. :mrgreen:

 27. Lol! Wel, ik ging een edit schrijven met ‘je hebt geen idee…’, maar ik kan geen reacties van leden editten! Je ontsnapt. Net… :mrgreen:
  Ik meld me overigens zelden aan op een topic, wat een irritante stroom van mails die dan binnenkomt! Als ik iets wil checken, ga ik gewoon naar mijn profiel en zoek ik daar de reactie uit. 🙂

 28. Oh help, vla is de baas. Moet ik nu bang zijn?

  @ admin; Bravo voor het aanmelden zonder te reageren! Je loopt zowaar voor op Autoblog. Het gebeurt daar zo vaak dat ik vergeet het vakje aan te klikken, en dat ik dus een onzinnige reactie moet plaatsen om aangemeld te zijn…

 29. Haha! Veel plezier in Rijswijk, ik houd de boel wel draaiende! 8) Als je ff kijkt, zal je zien dat alles al gereed is. 😉 Veel plezier in Rijswijk!
  Ps: bijna vergeten te melden: de eerste weken moet ik me wel wat onthouden, ik heb proefwerken tot 23 juni…

 30. Hihi… 🙂
  Nou, ik ga maar eens slapen. Morgen gaan we naar Rijswijk (Zuid Holland, bij Den Haag) en dat wordt ook weer een lange dag.

  Morgen dus geen updates, tenzij jij je lekker wilt uitleven 😉

 31. Waah! Mijn vreugde grenst aan waanzin! Maar wel hendig gedaan hoor! 😉 Hoewel na 3 jaar Autoblog de reflex er al goed in zit. 😛 Iig ➡ dat 💡 heeft AB niet ❗

 32. En we hebben clickable smileys! :mrgreen:

  En email notification!

  En je kan je aanmelden op een artikel, zonder te hoeven reageren.

  Hoe cool is dat? 8)

 33. Vormgevingstechnisch wil ik nog veel veranderen, maar de inhoud is nu even het belangrijkst… Het is nog wat leeg zo he 🙂

 34. Wim, het ziet er nu al stabieler uit! Hopelijk laat je ook snel nog even je photoshopkunsten op de site los voor wat mooie logo’s. Ik ben benieuwd!

 35. Knap knap! Kleine avatar wel. Kan je die vergroten? (ik ben weer veeleisend 😉 )

 36. Bij je profiel kan je nu een avatar uploaden. Als het goed is krijg je ook een berichtje per e-mail dat er een nieuwe reactie geplaatst is.
  Jullie zijn per slot van rekening het autoblog.nl-gebeuren gewend. Daar kan ik niet bij achter blijven 😉

 37. Avatars zijn mogelijk, ik moet alleen nog even bekijken hoe dat gerealiseerd kan worden. Maar vanavond moet ik tot 21.00 uur werken…

 38. @ Citrofiel
  Ik weet spijtig genoeg zéér goed waar de PVV voor staat. 🙁 Ik verslikte me vanochtend bijna in mijn koffie man, 4 zetels. 4!! Nouja, je kan het Nederland moeilijk kwalijk nemen, met het immigrantenprobleem dat jullie hebben. In tijden van grote sociale en raciale stress en vooral crisis en verwarring/hopeloosheid stemt een volk wel eens vaker op een extreem rechtse partij, kijk maar naar Hamas in Palestina. And we know how well that turned out. Maar dat is natuurlijk nog een tikkeltje extremer.
  Overigens: ik ben trots op je! 😀

  @ admin
  Idd, komen er nog avatars? 😛 En: mij hoor je niet klagen hoor, van die ‘v’. 😉 Maar het is natuurlijk makkelijker als ze direct ge-embed worden.

 39. @ admin; Komen er trouwens nog avatars in die vakjes voor onze namen?

 40. Ah, gewoon hetzelfde als dit dus… 🙄

 41. Sorry Wim, maar je site komt nu nog zo rommelig en onprofessioneel over dat ik me te buiten ga aan off-topic geklets. 😈 (hopelijk krijg ik nu geen ban ^^’) Bij zo’n eerste topic moet je me dat maar vergeven. Of eigenlijk moet je dat altijd, dat is beter voor je gemoedsrust. 😛

  @ Christophe; Natuurlijk ben ik wezen stemmen, welopgevoed en hoogopgeleid als ik ben. 😉 En mocht je het willen weten (maar je weet waarschijnlijk toch niet waar de partijen voor staan), ik stemde VVD. (NEE! Niet die andere partij met 2 V’s, PVV van Wilders 🙄 )

  Trouwens, wat doet dit?

 42. LOL @ Citrofiel
  Na al het werk dat hierin kruipt, is een schouderklopje van kapitaal belang!
  Ps jij mag nu al gaan stemmen hé? Ik ben benieuwd: ben je wel gegaan? Want in het journaal zeiden ze dat het maar een marginale opkomst was…
  Of is dat iets waar ik niet over hoor te praten op een klassiekersite? 😛

  @ Klassiekerrally admin
  Handig! Okee, éénmaal uittesten… 🙂
  httpv://www.youtube.com/watch?v=U-5JNxVVkDA

 43. Wat nou “Waaauw! Zéér netjes!”? Er is nog niets te zien. 😉 Lekkere reclame trouwens, een link naar deze site op autoblog (bij de veiling van de auto van Ettore). 😈

 44. Ik zoek een andere mogelijkheid, het werkt blijkbaar alleen wanneer je een ‘v’ toevoegt achter ‘http’. Da’s veel te lastig.
  Even testen:
  httpv://www.youtube.com/watch?v=EJ-k1ji2x2Y

 45. Niet dus… We sleutelen verder!

 46. Als het goed is, worden filmpjes automatisch ge-embed. Even testen:
  http://www.youtube.com/watch?v=EJ-k1ji2x2Y

  Die foto is inderdaad van het hoofdkwartier tijdens een van de Klassiekerrally’s 🙂

  Wat de account optie betreft: die moet ik zelf nog even testen…

 47. Wel ‘n ingewikkelde account optie (ik moet ff mijn draai vinden – op z’n West-Vlaams gezegd 😉 )…
  Worden filmpjes ook automatisch ge-embedded zoals op AB?
  Btw als er iets is dat ik kan doen om het werk van je minder lastig te maken, je weet hoe me te bereiken! 😉
  Is die foto overigens van het voormalige hoofdkwartier? 😛

 48. De vormgeving zal nog wel wat aangepast worden, maar de indeling bevalt me wel. Veel plaatjes, daar hou ik wel van…
  Wat het spamfilter betreft: ik probeer het zo los mogelijk te houden.

 49. Waaauw! Zéér netjes! Een beetje zoals de site van Drivers Republic! 🙂 Hopelijk is er hier geen al te strenge spamfilter… 😛

Comments are closed.