Sinds 1 april 2010 is Klassiekerrally.nl officieel een handelsnaam van Web F Active. Het op professionelere basis uitbaten van de website gaat in de nabije toekomst hopelijk zijn vruchten afwerpen. Want nog steeds kost het vullen en onderhouden van deze website geld. Daardoor is er niet of nauwelijks een budget om evenementen te bezoeken of deel te nemen aan ritten. Door de verkoop van advertentieruimte hopen we hierin binnenkort verandering te kunnen brengen.

Ook voor de bezoekers zal het een en ander veranderen. Klassiekerrally wordt naast een zogenaamd ‘blog’ meer een ‘community’, waar vrienden kunnen worden gemaakt, foto’s kunnen worden gedeeld en nog veel meer van dat soort zaken. De eerste stap is hiervoor al gezet. Het kan daardoor gebeuren dat een profielafbeelding ineens veranderd is in een raar plaatje. Geen zorgen: Dit is eenvoudig zelf weer op te lossen. Boven de website bevindt zich nu een balk. Klik op ‘My Account’ en kies ‘Profile’ en dan ‘Change Avatar’. Upload een foto naar wens, bepaal de uitsnede en bevestig de keuze.

Nieuwe functies zullen worden toegevoegd, oude functies zouden wel eens kunnen verdwijnen. Uiteraard houden we iedereen daarvan op de hoogte.

Indien er specifieke wensen zijn, horen we dat graag!

Klassiekerrally.nl evolueert

22 gedachten over “Klassiekerrally.nl evolueert

 • 7 mei 2010 om 21:26
  Permalink

  Ik kom hier niet veel meer, 4 sites zijn al te veel om bij te houden ๐Ÿ˜ณ Maar de mail hou ik goed in de gaten, want klassiekers blijven me raken.
  Gefeliciteerd met de vooruitgang . De layout ziet er ook goed uit! ๐Ÿ™‚

 • 8 april 2010 om 09:34
  Permalink

  Gefeliciteerd met deze mooie stap voorwaarts! Keep up the good work, guys!

 • 5 april 2010 om 11:12
  Permalink

  @ Wim – Bedankt, die was ik helemaal vergeten ! Oef.

 • 4 april 2010 om 22:55
  Permalink

  Maar ik check de site dus wel nog dagelijks hoor jongens! ๐Ÿ˜›

 • 4 april 2010 om 22:53
  Permalink

  Jah, ik ben druk druk druk bezig de laatste tijd. ๐Ÿ˜› Sinds kort wil iedereen van vrienden en school enzo dat ik filmpjes maak voor hen, vaak promo-filmpjes. En Autofans, vandaag weer iets heel erg leuks gedaan… ๐Ÿ˜‰ Kijk donderdag rond 13u op de site zou ik zeggen. ๐Ÿ˜€

 • 4 april 2010 om 22:12
  Permalink

  @Wim te Riet: Even kijken of hij dat bij alle profielen doet met een @ ervoor en een : er direct achter. @Citrofiel:

  Helaas, met de spaties van jouw naam werkt het niet. Oh wacht! Je nickname is niet je profielnaam. @admin: doet het zeker wel…? Daar zit ook geen spatie in om het te verpesten, dus dat moet wel. Leuk… ๐Ÿ˜› Wat zou er dan gebeuren als ik mijn nickname zou veranderen naar iets, maar wel zonder spaties…? Ik ga het allemaal nog een keer uitproberen, maar nu moet ik echt maar weer verder gaan met leren. ๐Ÿ˜›

  Nog eentje proberen: @kevski-style: @Kevski Style: Die doet het geen van beiden… ๐Ÿ˜•

  En nu stop ik echt!

  Sportief dat je niet mijn reactie verwijdert om je gigantische miskleun te maskeren trouwens. ๐Ÿ˜‰

  En aan CSS hoef je niet te knoeien hoor. Wat je niet wilt doen, moet je maar gewoon niet doen. Het blijft een hobby. ๐Ÿ™‚

 • 4 april 2010 om 22:03
  Permalink

  @ Citrofiel: Verlengde Citroรซns inderdaad… Van Tissier.

  Christophe vergeten! Stom stom stom… Hij staat er bij!
  Dat automatisch gelinkt werd naar zijn profiel wist ik ook niet! ๐Ÿ™‚

  De extra witregel in de blockquotes is een css-dingetje… Als je het niet erg vindt ga ik daar niet aan knoeien. Ik vind een stylesheet aanpassen namelijk nogal lastig werk ๐Ÿ™‚

 • 4 april 2010 om 21:33
  Permalink

  @Wim: ๐Ÿ˜ฎ Je vergeet Christophe! Tenminste, hij is geloof ik officieel nog steeds op winterbreak van zijn ‘gespot’ posts. Of heeft hij soms laten weten dat niet te vervolgen? Ik heb hem al lang niet gezien trouwens…

  @Christophe: Joehoe….! :mrgreen: (krijg nou wat, hij linkt automatisch ๐Ÿ˜ฏ )

  @Wim: Trouwens, na de tekst in de blockquotes voegt hij automatisch een witregel toe (in de blockquote dus, de verticale lijn links loopt verder door). Detail, maar toch. Ik zeg het maar even. ๐Ÿ˜‰

 • 4 april 2010 om 21:25
  Permalink

  “verlengde Citroรซns”

  ๐Ÿ˜ฏ

  Citrofiel wordt wakker! ๐Ÿ˜›

 • 4 april 2010 om 20:23
  Permalink

  @ de sjonnies: Ik ben enorm blij dat jij, Christophe, Kurt, Kevski Style en Matthijs ook artikelen toevoegen, dat zorgt voor andere invalshoeken.

  Wat me overigens ook een leuk artikel lijkt, is dat over de verlengde Citroรซns (waar je me die schokkende foto van hebt gestuurd).

 • 4 april 2010 om 19:53
  Permalink

  ik schaam me eigenlijk een beetje heel erg veel ๐Ÿ˜ณ omdat ik allang geen stuk meer heb geschreven in de rubriek ‘iconen’ Ik ben een eind op weg met een stuk over een zekere 917, maar dat zit zo ingewikkeld in elkaar dat het in twee delen gepubliceerd zou moeten worden en er links en rechts tegenstrijdigheden inzitten. Probleem is dat de 917 gewoon een icoon is en ik foto’s wil maken van mijn racebaan 917’s (zijn er meer dan Porsche er heeft gemaakt)
  Verder enorme bewondering voor iemand als Wim die dit allemaal voor elkaar krijgt en er een heleboel voor over heeft.
  ook ben ik best wel heel erg trots dat mijn stukkies gepubliceerd worden

 • 3 april 2010 om 22:23
  Permalink

  Alleen om het factureren dus… En voor het geval je nog meer sites wil gaan maken/beheren (…?) heb je dat maar niet onder de naam klassiekerrally gedaan, maar daar een overkoepelende, neutrale naam voor gekozen… Zoiets denk ik nu. ๐Ÿ™‚
  Maar goed, het doet er ook niets toe. Als klassiekerrally.nl blijft doen wat het nu doet, ben ik al blij. Als er nog leuke functies bijkomen, dan wordt ik nog blijer. ๐Ÿ˜‰

  (Ik heb inderdaad mijn avatar weer even aangepast, maar ik realiseer me nu wel dat ik nog steeds maar eens een ‘klassieker’ plaatje moet zoeken. De chevrons van een C6 horen niet echt thuis op klassiekerrally.nl ๐Ÿ˜› )

 • 2 april 2010 om 23:25
  Permalink

  Hey Wim!

  Groot gelijk en dit biedt een hoop kansen!
  Ik ben benieuwd naar het e.e.a. wat er gaat veranderen!

  Ga zo door!

  Groet,

  Jeroen

 • 2 april 2010 om 15:15
  Permalink

  @ Kevski: Ik sta onder die naam geregistreerd bij de KvK, en heb van m’n domeinnamen handelsnamen gemaakt.

  Wat de inkomsten betreft: Zou leuk zijn om er van te kunnen leven, maar dat is niet het doel. Ik kan niet alles uit privรฉmiddelen bekostigen, dus eventuele inkomsten komen geheel ten goede aan de inhoud van de website, doordat ik -of de andere redacteuren- met dat geld meer evenementen kunnen bezoeken.

 • 2 april 2010 om 14:43
  Permalink

  @ Wim:

  Is Web F active niet meer een soort van titel? i.p.v. een bedrijfsnaam? Bij mijn weten wordt dat opgeschaald met letters, waar met A sites als AB of zelfs google bedoeld worden? Of praat ik nu poep?

  @ Chris:

  Ervan kunnen leven zal nog heel wat jaren duren, maar het is natuurlijk wel een extra motivatie. Als is het maar om break-even te spelen….

 • Pingback:Tweets die vermelden Nieuw artikel: Klassiekerrally.nl evolueert - -- Topsy.com

 • 2 april 2010 om 10:00
  Permalink

  Geen zorgen, Chris. Klassiekerrally.nl blijft mijn hobby, dus de inhoud zal met dezelfde liefde gemaakt worden als voorheen.
  Ik begrijp echter niet wat er mis mee is wanneer ik met eventuele inkomsten uit de website mijn bezoekjes aan beurzen en dergelijke betaal?

  Zoals gezegd is het ‘professionaliseren’ geen doel op zich, maar de gelegenheid deed zich voor, dus die heb ik aangegrepen.

 • 2 april 2010 om 08:38
  Permalink

  Ik begrijp niet zo waarom een(hobby?)sitebeheerder moet factureren om evenementen te bezoeken of deel te nemen aan ritten. De meeste liefhebbers moeten dat gewoon als hobby zelf betalen.Een online magazine is weer iets heel anders en dan zal inhoud lezers moeten trekken.(vergelijk Benchrace.com,jpfreek,myclassiccar.com,carcraft.com etc.)

 • 2 april 2010 om 07:55
  Permalink

  @ Citrofiel: Ik kan nu fatsoenlijke fakturen maken zodra er adverteerders zijn. Verder verandert er eigenlijk niets. Dat was niet het doel van het ‘oprichten’ van Web F Active, maar meer een extra bijkomstigheid.

  @ lincoln: Graag gedaan ๐Ÿ™‚

 • 2 april 2010 om 07:46
  Permalink

  niet dat ik er ene donder van snap maar als het goed is voor klassiekerrally.nl dan is het goed voor mij ..
  bovendien is deze site al lekker gevuld met bijzonder aangenaam gezelschap ..
  waar ik mijn mede-bloggers met een gerust hart “vriend” durf te noemen ..

  en dat je ons op de hoogte houdt van de financiele toestanden geeft alleen maar aan hoe serieus je met het concept klassiekerrally.nl bezig bent ..

  thanks for existing ..

 • 2 april 2010 om 00:35
  Permalink

  Dus Web F Active is een bedrijf dat je zelf hebt opgericht… Ik ben niet thuis in dit soort zaken, vandaar de vraag: Waarom? Waarom is het handig om klassiekerrally.nl onder een ander bedrijf te scharen? ๐Ÿ˜•

Reacties zijn gesloten.